Landet

Altså forstået på den måde at vi er kommet frem? Det er vi. Forstået på den måde, at vi er på landet? Det er vi også. Så nu kan julefreden godt sænke sig over det lille sommerhus på Falster, jeg er klar til et ordentlig favntag med julen! Tempoet er lavt og tingene så simple som muligt. På billederne ser I fx. vores antikke mini “juletræ”.
Rigtig glædelig jul til jer alle sammen, I er så flinke til at lægge sjove, kloge, interessante og søde kommentarer, og jeg bliver glad for hver evig eneste af dem. Jeg håber, I alle er kommet i havn på jeres juledestinationer og at I er glade helt ned i maven for at være der. Vi ses på den anden side af mavepine, julesalmer, gaveoverflod og alt det andet skønne!

8 tanker om "Landet"

 1. MetteSofie

  Kære Ida. Jeg vil ønske dig og kæresten en rigtig glædelig jul.. Jeg er sikker på, at I nok skal få det hyggeligt i Jeres skønne lille “sommerhus”. Det må være det perfekte sted at komme i julestemning på, derude på landet :)
  Skønne nisser, i har fundet Jer der. Kh. MetteSofie

  Svar
 2. Silke

  De cupcakes ser virkelig lækre ud :) Er desværre blevet afhængig efter en tur til New York.
  Må lige følge dig her på bloggen :)

  Silke

  Svar

Skriv en kommentar