Forråd

Når tiden er knap i julemåneden, er det godt at kunne hjælpe hinanden. I samarbejde med min svigermor og Mads har jeg som sædvanlig kogt klejner en hel formiddag, som så byttes med Mads´ farmor til hendes uforlignelige vaniljekranse. Pebernødderne (som fik lov at pynte i kræmmerhuset på adventskalender # 4 indlægget) har jeg bagt efter Ann-Christines opskrift, og det er første gang,  jeg har brudt mig om hjemmebagte pebernødder, så den opskrift skal helt sikkert genbruges næste år. Der har også været tid til at koge en omgang karameller med chokoladeovertræk, som smager så djævelsk godt, at det er nødvendigt at rationere.

9 tanker om "Forråd"

 1. Tine

  Åh, der lyder godt nok lækkert Ida, meen jeg bør nok ikke klage for imorgen skal der laves chokomandler, mozartkugler, karameller, lakridskugler og alm. konfekt hos min kusine, så mon ikke vi får vores lyst styret;)

  Svar
 2. Ida

  Tine: Det lyder godt nok også lækkert! Jeg er bare så afsindigt dårlig til at lave konfekt.
  Linda: Har den opmærksomme læser mon lagt mærke til at det er et gammelt Urtekram peanutbutter glas?

  Svar
 3. Annchen

  Mums… Jeg har også lavet karameller i dag – mit jomfru forsøg med det – og betrukket nogle af dem med choko.. Men havde da helt glemt din opskrift – den må prøves næste gang;)
  Karoline og jeg bagte de pebernødder i forrige uge – og den er bare god! Også de første hjemmelavede jeg er helt oppe og ringe over..;)
  Ha’ en dejlig aften..
  KH Anne

  Svar
 4. Ann-Christine

  Mmm, hjemmelavede klejner, det er bare så godt. Jeg overvejede om det var en af de ting jeg kunne nå i år, men indtil videre har jeg ikke. Måske det først bliver næste år :)
  Rigtig dejligt at høre med pebernødderne, de bliver jo spist med stor fornøjelse herhjemme, så det er så rart at andre også kan bruge opskriften

  Svar
 5. Jenny

  Hej Ida
  Dejligt at læse din blog her i blogland.

  Jeg synes det er rigtig smukt, at I bytter jeres småkager! Det er en rigtig god idé, så kan man få lidt af det hele. Jeg vil helt sikkert prøve at bytte mine karameller til nogle af min svigerfars brunkager!

  God lørdag aften :)

  Kh. Jenny

  Svar

Skriv en kommentar