Et lille smut

Her til formiddag har jeg været i Århus for at afhente Mads’ og min aftalte og fornuftsprægede julegave i denne skønne butik. Selvfølgelig er det ikke nogen overraskelse for os, men alligevel må jeg hellere lade være med at vise billeder, før vi er forbi juleaften, ellers føles det lidt som at snyde!
Eftermiddagen går med at give honninghjerterne chokoladeovertræk, og allerede nu smager de smadder godt! Billeder og opskrift må følge senere.
I aften skal vi til juletamtam hos svigerfamilien, det er sådan en hyggelig mini-juletradition, vi har. De år, vi ikke fejrer jul sammen, mødes vi en af dagene op til jul, spiser lækker mad, tænder træet og udveksler gaver. Jeg elsker at købe og give gaver, så især den sidste del er det helt store trækplaster for mig. Det plejer at være en rigtig hyggelig aften, og en god måde at få ønsket hinanden god jul.

7 tanker om "Et lille smut"

 1. Louise

  Lyder som en super dejlig aften :-) Og tradition….

  Er spændt på at se hvad for fine sager du får i gave… Butikken bugner i hvert fald af smukke sager :-)

  Glædelig jul til dig

  Svar
 2. Differentia

  Fornuftspræget, det ved jeg nu ikke.. Mener jo at kunne huske, at du skrev noget om et bønnebord :-)?
  -Og hellere da få noget man virkelig gerne vil ha’. Glæder mig til at se billeder Ida.

  Svar
 3. Kreativista i Boligrum

  Det lyder som en fantastisk dag du går i møde. Min forløber på samme måde, i aften står den på mini-jul hos mine forældre og i morgen hos Verdens bedste svigerfamilie. Så er det jo ikke så slemt ikke at være sammen med mor : )

  Angående Kalejdoskop er jeg måløs over dit indslag. Håber de har en meget grim smag i munden.

  Glædelig jul Ida. Alt godt til dig i år 2012. Glæder mig til at følge med i hvad dit år bringer dig : )

  Svar
 4. Ida

  Tenna + Mette. I er ikke sådan at snyde ;o) Helt rigtigt, vi har foræret hinanden/os selv et bønnebord. Det gamle sofabord trængte virkelig til en udskiftning. Selvom der ikke er nogen overraskelse i det, er det helt sikkert en dejlig gave som vi kan have glæde af i lang tid.

  Maria: Det er alt for sødt af dig.

  Svar

Skriv en kommentar