En god tradition

Det bliver et indlæg med få ord. De sidste kræfter blev brugt på julemarkedsturen med Malene igår, og hvor dejligt det end var, er regningen ikke sjov at betale nu. Med feber, ømhed og skiftevis varm og kold, har jeg måtte overgive mig til sygdom og bruge min søndag på en absolut kedelig måde. Men når nu vi har været afsted to år i træk, kan man vist godt begynde at tale om en tradition. Det er i hvert fald helt sikkert, at vi drager afsted igen næste år.
I får mine billeder fra turen igår med en opfordring om at skynde jer afsted på julemarked, for både Designskolen Kolding, Anne Langhøj og arkitektskolen i Århus har åbent igen idag.
Billeder af mine indkøb må få sit eget indlæg en af dagene, for jeg har ikke energi til at fotografere nu.

Det var første gang, jeg besøgte keramiker Anne Langhøjs værksted og butik, men bestemt ikke sidste gang. Der var super stemningsfuldt, og værtinden selv var venlig og gæstfri udover alle grænser. Butikken var proppet med grinende børn, venner og familie, så jeg indledningsvist følte, at jeg trængte mig på, men den fornemmelse fik Anne hurtigt punkteret. Jeg kan rigtig godt lide hendes keramikstil, som er præget af tilfældigheder, farver og humor, og med de små forskelligheder og individuelt særpræg som kommer af at produkterne er lavet i hånden.

7 tanker om "En god tradition"

 1. Annchen

  Wauw… Sikke en masse fine ting…
  Jeg synes det er sådan en hyggelig tradition;)
  Jeg ville meget gerne ha’ været forbi i dag – hvis det ikke var fordi min søndag bruges ligesom din.. Surt!
  God bedring..
  KH Anne

  Svar
 2. Ida

  Anne: Det er den værst tænkelige måde at bruge søndagen på. Men ja, der var virkelig mange dejlige ting, og jeg glæder mig til at vise mine køb frem.

  Kristina: Når jeg fremviser mine køb, skal jeg nok lige finde hende med pudernes visitkort frem.

  Pernille: Tak :o)

  Svar
 3. Ida

  Hej!
  I det indlæg jeg skrev forleden som hedder “nyt” er der link til hende som har lavet puderne. De er ikke på hendes hjemmeside, men du kan jo prøve at kontakte hende. De er i en dejlig blød merino uld, og uld møbelstof på bagsiden.
  Håber du får dig en pude, de er også rigtig skønne!
  – Ida

  Svar

Skriv en kommentar