Adventskalender # 3

Flyvefisk og pyntesyge engle
I denne weekend udlodder jeg tre stykker julepynt som slog benene væk under mig, da jeg første gang så dem for et år siden. Da jeg besøgte julemarkedet i Kolding sidste år, var det især Karina Bækkelunds bod, som fangede min interesse. Hun præsenterede flyvende fisk og ikke mindst de mest eventyrlige engle, som jeg købte en med hjem af.
Hver eneste fugl eller engel er tegnet i hånden og sirligt dekoreret med blyant og akvarel i en fin, spinkel streg. Englens kinder har en let rødmen, øjnene markeret med minimale strøg af blyant og håret tegnet med sirlige krøller, så fint udført, at det vitterligt er et lille kunstværk, man holder i hånden. Efterfølgende har de fået vinger af transparent papir og for englens vedkommende også et fint strut tylskørt udover den gammeldags badedragt. Så fint og delikat, at det er mig ubegribeligt, at det kan købes for penge.
Karina Bækkelund er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding. Nogle af hendes produkter kan købes i Højkant i Århus, men mindst lige så interessant er det, at hun netop har genoptaget sin Amio butik, som lige nu fører et udvalg af hendes julepynt, ligesom Karina netop har startet en blog.
Karina har lavet en engel og to flyvende fisk på pinde til bloggens læsere. Jeg håber, at de vil blive lige så højt skattet af modtageren, som mine engle er af mig. For at deltage skal du lægge en kommentar herunder, så trækker jeg lod søndag aften kl. 20.

48 tanker om "Adventskalender # 3"

 1. Ulla V.

  YES!! Jeg deler din glæde ved Karina Bækkelunds arbejde, og synes bare det var trist da hendes Amio butik lukkede.
  Så det er helt bestemt dagens allerbedste nyhed du fortæller. Tak for det. :)
  Og selvfølgelig deltager jeg hellere end gerne i dine fine giveaway…

  Svar
 2. Anne og Co

  Super fine ting du bortgiver. Jeg har først lige fundet din blog, men vil glæde mig til at følge med i den. Yderst interesant hvad du laver…..
  Jeg smider lige et lod i bunken og håber på at heldet tilsmiler mig.

  Svar
 3. Oh, Ulla has translated your competition… I have never seen your beautiful work before but the black and white angel is great and the fishes are too cute!

  Svar
 4. Anonymous

  Vil gerne have lov til at få et lod! Sikke en gave at gå på opdagelse i et nyt spændende univers her hos dig!

  Pia – Ganske ny i blogland!

  Svar
 5. Dolls and Darlings

  Neiiiiii, jeg er SÅ vild med den fantastiske engel!! Jeg holdt faktisk i længe jævnligt øje med amiobutikken, fordi jeg sådan ønskede mig en.
  Tak for tip også, jeg vil straks tjekke både butik og blog ud!
  God weekend!
  Kh Louise

  Svar
 6. Mette

  Dejligt at du er blevet rask! Skal i øvrigt lige berette, at jeg er blevet tilbudt 5 måneders ansættelse i Rebild fra 1/2, så mit dilemma er hermed overstået!!!

  Svar

Skriv en kommentar