Adventskalender # 2

Anden søndag i advent er på trapperne, og det skal fejres med lidt til den søde tand. Den opmærksomme læser har sikkert opdaget, at jeg har en ganske stor forkærlighed for lækker chokolade af en god kvalitet, og derfor skal en af mine foræringer til jer selvfølgelig være chokolade!
Aalborg chokoladen er, som navnet antyder, et firma forankret i Aalborg, men deres produkter er i løbet af få år blevet populære landet over. Chokoladen er håndlavet og fremstillet af råvarer af bedste kvalitet efter gamle opskrifter fra et legendarisk Aalborg konditori.
Jeg besøgte produktionslokalet, da jeg skulle hente præmierne, og duften derinde er ubeskrivelig! En tyk, cremet duft af varm chokolade mødte en, så snart man åbnede hoveddøren, så kraftig at man næsten kunne smage det. Lokalet er ikke særlig stort, men vidner om et firma i rivende udvikling, for hver en m2 er udnyttet til chokoladeproduktion. Al chokoladen blev vitterligt håndlavet, intet samlebånd i syne, og jeg kunne rigtig godt lide, at det var milevidt fra højeffektiv fabrik.

Søndag aften udtrækkes to heldige sukkergrise, som hver vinder et sæt af Aalborg Chokoladens nye smagsvarianter; en dåse med chokoladeovertrukne blåbær og en dåse med sød chokoladelakrids. Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at lægge en kommentar nedenunder.

52 tanker om "Adventskalender # 2"

 1. Britta Tronborg Beck

  Mums….. chokolade og så lyder det bare som en skøn blanding. Kender det ikke (underligt nok :-))))))) Men vil helt klare gerne prøve smage….et par dåser naturligvis!!;) Ha en skøn advent på søndag Ida og nyd weekenden.

  Svar
 2. PETULA

  Uhh hvor ser det dog lækkert ud…Ville bestemt ikke være tosset at vinde sådan en omgang knas…
  Krydser fingre for at heldet er ude..;O)

  Svar
 3. Mie Buhelt Olesen/miebuhelt@gmail.com

  Endnu en skøn præmie, håber, at jeg bliver den heldige vinder;-)
  God anden advent ;-)

  Knus

  Svar
 4. moster Lone

  Glædelig 2.søndag i advent. Håber du nød Kolding….Jeg selv besøgte julemarkedet på H.C.Ørstedsvej. Uh, der var mange spændende sager og stopfyldt med folk. Dejligt at så mange lægger vejen forbi.
  Jeg er bestemt med igen på din leg.
  De bedste hilsner fra Lone.

  Svar

Skriv en kommentar