Midt i al sygdommen og juleforberedelserne har jeg helt glemt at vise jer, at mit køkkenskab er kommet op at hænge. Det har givet det tiltrængte luft omkring spisebordet, og jeg synes, det er enormt hyggeligt med de åbne hylder. Indtil videre er de primært hjemsted for alle julegaverne, men når de engang er foræret væk, skal vi i gang med at finde ud af, hvordan vi vil have det til daglig.
Første dag tilbage på arbejde er veloverstået, og der er taget hul på aftenen. Menuen stod bla. på min yndlingssalat pt, bestående af grøn salat, mango, granatæble, chili og limesaft. Lidt cashewnødder ville heller ikke skade.

17 tanker om ""

 1. Shina

  Lyder som en super lækker salat. Den tror jeg, jeg må prøve i morgen sammen med kyllingedeller på spid. Må også lige rose de fine engle…også lige nogle for mig.

  Kh Shina

  Svar
 2. Ida

  Anne: Jeg er fuldstndig tosset med den her salat for tiden, og på denne årstid kan man lige så godt bruge de eksotiske, importerede frugter.

  Kram og krea: Det burde være muligt at skaffe, kig også på den blå avis og gul og gratis.

  Shina: Uhm det lyder lækkert sammen med kyllingedeller! Jeg laver den sommetider til kylling paneret/vendt i kokosmel. Ja, englene er altså noget helt for sig, rigtig fine.

  Svar
 3. heidi

  Det er blevet superflot, skabet. Og så ser jeg at du også har købt gavepapir i Søstrene Grenes ;o) Købte også det røde med hjerter forleden, det er simpelthen så fint.

  Svar
 4. Ida

  Heidi: Ja jeg har stor hamstret papir, der har de virkelig ramt plet!

  Anne: Nej nej, stagerne på bordet er af Louise Langgaard, jeg fik dem i julegave sidste år. De er ubetinget min yndlings ejendel, og jeg kunne ikke drømme om at prøve at gøre hende kunsten efter!

  Svar
 5. Anne

  Nå ok, jeg synes også, at det var rimeligt vildt, hvis du blev ved med at spytte så fine ting ud på dit kursus;) De er super smukke!

  Svar
 6. Annchen

  Hvor er skabet smukt Ida..! Skøn farve til skufferne.. Er selve skabet helt Hvidt..?
  Jeg har et skab stående på loftet (udover mit skab på krearummet) og pønser på at gøre det fint i juleferien.. Har du måske en farvekode på skufferne? For den kunne jeg godt overveje..
  Og sikke en lækker salat – den vil jeg ha’ afprøvet..
  Kh Anne

  Svar
 7. linda;

  godt du er tilbage og ude af sygdomssengen. hvor er det skab bare pænt & en evergreen. jeg ønsker mig et i mit køkken i min næste lejlighed (med et stooort køkken.)

  Svar
 8. Differentia

  Hvor ser det godt ud med skabet, Ida! Har netop pillet mit ned i køkkenet, da jeg var blevet lidt træt af det. Men nu kan det da godt være jeg skal genoverveje og så bare pimpe skufferne lidt.
  Uhm, tak for salatinspiration. Her er røget lidt for mange kilo på de sidste måneder, så fint med lidt lettere mad :-)

  Svar
 9. Karina

  Aj det er godtnok et flot skab. Sådan et har jeg også ønsket mig i laaaang tid. Dejligt at se at det rent faktisk også er muligt at finde dem…hvis man er heldig:-) Og lækker salat.
  Godt du er blevet rask igen. Sikke da en omgang sygdom sådan en julemarkedstur kan give…eller er det mon dette en smule triste sjapvejr:-)

  Svar
 10. Helena

  For pokker for et fint køkkenskab. Hvis jeg havde sådan et ville det bliver brugt til yndlingskopperne og fint nips. Det er i øvrigt en rigtig fin og inspirerende blog du har hér. (:

  Svar

Skriv en kommentar