Tyvstart

Jeg har taget hul på julen, omend det er lidt tidligt. Men når det dejligste julepynt dumper ned i min postkasse, har jeg ikke viljestyrke nok til at stå imod. Hjerterne er fra Maya Bille og lavet i valnød og radiant akryl. Udover at de to materialer er sindsygt lækre sammen, er jeg helt vild med teksten som er skåret i hjerterne. Jeg holder meget af produkter som skilter med at være danske, fremfor at bruge engelske ord, og Mayas valg af tekst rammer lige ned i min julestemning, uden at gøre brug af det åbenlyse.
Indtil videre hænger de på en spinkel gren i vindueskarmen, ikke alt for julet, men alligevel nok til at sprede lidt julestemning.

Hvis Mayas julepynt også får dit hjerte til at banke lidt hurtigere, skal du holde øje med bloggen i julemåneden, hvor Maya har været så sød at udlodde en præmie til min adventkalender!

22 tanker om "Tyvstart"

 1. Ida

  Fie: Dejligt at høre, at de også rammer plet hos dig ;o)

  Katrine. Jeg havde glemt at linke, det retter jeg lige.

  Annchen: De kan i hvert fald købes hos Stilleben, og jeg mener også, hun linker til andre butikker og netbutikker på hjemmesiden.

  Svar
 2. Annchen

  Tak for link..:) Har nu luret og er fristet over evne.. Synes de vil være et godt modspil til alt mit hvide keramik julepynt.. Din kanel – er det træ eller plexiglas..? Det ligner træ, men virker lidt mørkere end på hjemmesiden..;)
  Ha’ en dejlig weekend.. Kh Anne

  Svar
 3. Kristin

  Ida hvor er de lækre! Suk de ville være så velkomne herhjemmme. Har listet mig ind i en web for at lure, men må holde mig i tøjlerne lidt endnu..

  God lørdag

  Svar
 4. Ida

  Kanel er i valnøddetræ, og dem som Stilleben har i år er vist i noget lysere træ. Jeg kunne bare huske det her mørke træ sammen med det changerende akryl fra sidste år, og var helt vild med det, så det skulle bare være den træsort!

  Svar
 5. Kram og Krea

  Hej Ida, faldt lige over din blog – det er vist lige noget for mig, så jeg melder mig som fast læser;-)
  Vildt lækre hjerter, de skal da vist også føjes til julesamlingen herhjemme:-)
  Hilsen Lone

  Svar
 6. KRISTINE

  Jeg synes det er en god ide at tage hul på julen. Det spreder en dejlig hyggelig stemning i ens hjem. Det er nogle meget fine hjerter, dem må jeg hellere få bestilt til mit juletræ.
  Tak for en fin og stemningsfuld blog!

  Svar
 7. linda;

  måske det ikke er helt normalt, men jeg bryder mig faktisk ikke rigtig om julepynt og ejer faktisk ingenting. men de her hjerter er jeg ret vilde med. især træhjertet tilsat kanel. kanel er lig med jul for mig. og adventkalender, sagde du? jeg glæder mig!

  Svar

Skriv en kommentar