Ses vi i Kolding?

På lørdag afholder de studerende på Designskolen i Kolding igen deres julemarked. Malene og jeg debuterede som besøgende sidste år og blev blæst bagover af iderigdommen og de lækre produkter! Se vores indlæg fra sidste år her og her. I år tager vi igen turen sydpå, for selvom der er langt til Kolding, er det helt sikkert turen værd, og jeg skal have betydeligt flere sparepenge med end sidste år.
Hvis du også har lyst til at besøge markedet, har du mulighed for at deltage i en lynhurtig give away af billetter til to personer. Du skal bare skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du oplyser dit navn, som billetterne skal lægges til side til i indgangen, hvis du er den heldige. – Og så skal du selvfølgelig have mulighed for at tage til Kolding lørdag eller søndag. Jeg udtrækker en vinder fredag kl. 12.

Et ekstra tip: Når du har været i Kolding, kan jeg varmt anbefale dig at slå et smut omkring smilets by. Her holder arkitektskolen nemlig julebazar, og også her er der gode køb i vente!

8 tanker om "Ses vi i Kolding?"

 1. Pernille

  Det glæder mit hjerte at du også lige reklamerer for vores julemarked på Arkitektskolen! :) Jeg har en stand, og jeg glæder mig sindsygt meget. Der plejer at være så mange fine ting.

  Klem Pernille – pescno.blogspot.com

  Svar
 2. Ida

  Det blev til en helt enkel ldtrækning blandt de to, som har mulighed for at tage til Kolding. Malene var den heldige, så oplys dit navn i indgangen, så kommer du og en ledsager ind uden entre.

  Svar

Skriv en kommentar