Ingen advent i syne

Første søndag i advent er lige om hjørnet, og jeg er ikke i nærheden af at have en adventskrans klar, faktisk er den ikke så meget som på tegnebrættet. Men selvom jeg er håbløst bagude på nogle punkter, sker der heldigvis fremskridt på andre.


Eames stolene er trukket i vintertøjet, model Bertil fra Ikea, som minder mig om lammeskind. Når man ikke kan få den ægte vare, må man nøjes.

Jeg har hamstret Daisy julepynt, inden de flotteste modeller igen, igen bliver udsolgt inden jeg når at investere.

Den helt rette mintgrønne farve udvælges til mit køkkenskab. Det er blevet lidt af et soloprojekt, da Mads har travlt med andre ting, og jeg er stolt af at ordne det hele selv!

Når begge Boliglivs julenumre skuffer fælt med deres hvide, blide afrettethed, er det godt at man kan hive de gamle blade frem fyldt med skøn inspiration.

13 tanker om "Ingen advent i syne"

 1. moster Lone

  Jeg har filtdækkeservietter på mine Nanne Dietzel stole. Det fungerer også vældig fint, selvom det er en billig udgave af “de rigtige”. Og varmer udmærket om bagen……
  Et fif: Min adventskrans er i år bundet af ellegrene,- det plejer jeg ikke, men det ser godt ud. Måske en ide, du kan bruge?
  PS: elsker din blog!

  Svar
 2. Marolle

  du bor bare så fint Ida, meget stilfuldt.
  Jeg er også skuffet over Boligliv, synes desværre det har været sådan de sidste par måneder, øv!

  Svar
 3. Marie

  Jeg er også helt bagud med adventskrans, adventspakker osv. Men håber der kommer styr på det de næste dage. Og jeg er helt enig mht boligliv, har lige kigget i det fra oktober i dag (først nu kunne jeg kigge juleblad) og jeg tænkte også over alt det hvide.

  Svar
 4. Annchen

  Så mange fine detaljer..:) Jeg har også den stjerne fra sidste år – den er så fint at den faktisk har pyntet hele året;)
  Lækre hynder til stolene – jeg har også tænkt vi skulle ha’ nogen. Jeres er ret fine!
  Ha’ en dejlig aften..
  KH Anne

  Svar
 5. Julie

  Sikke fine hynderne er! Gad vide om de også passer til Myren? Dem må jeg i hvert fald helt sikkert kigge efter i IKEA næste gang…
  Jeg var også slemt skuffet over sidste udgave af BoligLiv:-(

  Svar
 6. Differentia

  Ida, jeg kan kun igen opfordre dig til at lave en lille “boligreportage” fra jeres hjem. De små kig vi får ser så inspirerende ud. Overvej det, vil du ?! :-)

  Svar
 7. Christina

  Det kan være jeg også skal i IKEA efter “hynder”. Jeg fik i øvrigt daisy julepynt til halv pris forleden dag. Men da min mand var kørt med bilen og dermed min pung, havde jeg kun få kontanter. Så det blev kun til en smule (det var nok også sundt nok).

  Svar

Skriv en kommentar