Heldige asen

I løbet af den sidste uge har jeg modtaget gaverne fra hele to give aways, jeg har været så heldig at vinde. Fra Missemai fik jeg en flot rød julesok med deres karakteristiske print. Den har en lækker, dybrød farve med knitrende hvid kant foroven, og perfekt størrelse til masser af dejlige gaver.
Hos Frk. Mus var jeg så heldig at vinde et stempelsæt fra Dumpling Dynasty, og selvom indholdet helt sikkert kan bruges til noget rigtig fedt til keramik, vakte synet af den fine gave mindst lige så meget glæde. Flottere gave skal man lede længe efter, hvis du spørger mig!

I skrivende stund er jeg ved at gøre mig klar til en 28 års fødselsdag hos en god veninde. Der er købt nye, tårnhøje wedges, og jeg glæder mig til en aften i godt selskab med lækker mad og stærke drinks!

4 tanker om "Heldige asen"

  1. Janni

    Ej hvor er du heldig.

    Har selv til min eksamen i billedkunst (lærer), brugt stempler i papirler, lavede bog-sider med citater om bøger, synes selv at det blev flot og at jeg var vildt kreativ, min lærer var af anden mening….synes dog stadig at det var en god og original idé. Glæder mig til at se hvad du finder på med dem.

    Laver en retro julekalender på min blog, masser af inspiration til kreativitet, kig forbi.

    Svar

Skriv en kommentar