Adventskalender # 1

Første søndag i advent fejres med Maya Billes nyfortolkning af julehjertet. Maya er uddannet møbelsnedker og indehaver af firmaet Nunabee, hvor hun skaber smykker, æsker (som står højt på min ønskeliste!) og altså julehjerter. Mayas produkter er kendetegnet af samspillet mellem forskellige materialer og en utroligt lækker finish, som kun en dygtig håndværker kan lave det. Hjerterne er hyppige gæster i julemagasinerne, og det er fuldt ud fortjent. De er et rigtig godt bud på moderne julepynt til alle som elsker kunsthåndværk, design og søde budskaber!
Hendes produkter forhandles af udvalgte fysiske butikker såvel som webshops, men du er også meget velkommen til at kontakte Maja personligt, hvis du er blevet fristet over evne og bare må eje nogle af de skønne ting!

Søndag aften trækkes der lod om tre af Mayas julehjerter i changerende akryl med ordene sne, kanel og glögg udskåret. Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at lægge en lille julehilsen i kommentarfeltet herunder.

65 tanker om "Adventskalender # 1"

 1. moster Lone

  Ooh, så lad da mig være den første!
  Dejlige sager, som med dette nye materiale kan give et frisk pust til julehyggen.
  De er meget smukke, og hvor ER det en god ide, Ida.
  De bedste hilsner fra Lone.

  Svar
 2. Malene

  Selvom jeg er sikker på, at vi finder en masse guf i næste weekend, så ville de fine hjerter også pynte herhjemme. Så jeg prøver gerne lykken :)

  Svar
 3. Maria

  Uh, så dem i går – de er så fine. Sikke en dejlig give away. Jeg er helt sikkert med. Håber du må nyde første søndag i advent – og en dejlig december.

  Svar
 4. Lene Hausted Larsson

  Glædelig første advent:) Synes det er en fantastisk ide med din advents give away. Jeg ville blive rigtig glad for de finde julehjerter og de vil helt sikker sprede lidt julestemning i min stue…

  Svar
 5. Mie Buhelt - miebuhelt@gmail.com

  Juhu så kom der gang i adventskalenderen :-) hvor er de skønne :-) de ville bestemt pynte i min vase med lærke grene.

  Svar
 6. Anne Mette

  Elsker akryl pynt..så anderledes og farverig julepynt..ved allerede hvor de skal hænge på vores hjemmelavede træ i stuen..
  Glædelig 1.søndag i advent..dejlig blog du har.

  Svar
 7. Anonymous

  Meget smukke er de,tegn på julens kommen!
  Juleheld til mig og glædelig jul til dig.
  VH Kirsten (klykke@tdcadsl.dk)

  Svar
 8. Trine-Emilie

  jeg vil SÅ gerne eje de hjerter, så dem i et af dine tidligere indlæg, og er grøn af misundelse… Så hvis de skulle endelig i mit vindue, er jeg sikker på at det bliver en bedre december;-)

  Glædelig Jul Ida!

  Svar
 9. Maria

  Dejlig med noget kontrast til det traditionelle og kan man forene de to ting sammen, kan det kun blive en smuk jul :-)

  glædelig 1 søndag i advent i morgen :-)

  Svar
 10. Line

  De er simpelthen så fine. Og hvor er det bare dejligt at julepynt er andet end nisser og gran..

  Glædelig 1. søndag i advent i morgen! :)

  Svar
 11. Britta Tronborg Beck

  De fine hjerter vil passe perfekt herhjemme hos os :-)Og sikke en fantastisk gren du har hængt dem på.Håber du har andet lækkert at hænge på den. Ellers har leg et rigtigt godt forslag…..Glædelig 1. advent i morgen Ida.

  Svar
 12. Kreativista i Boligrum

  De ville pynte så meget på Storgårdvej i byggeprojekter som starter på torsdag. Julen er lagt lidt til side og de store julehygedage/kreadage er sat i anden række fremfor filtopsætning, nyt køkken og alle de andre projekter. Jeg er sikker på hjerterne vil pynte i min kælder som vi starter med at bo i. Jeg håber :-)

  Svar
 13. Kram og Krea

  De er bare SÅ fine – har været inde på hendes side og kigge på dem, meeen på barsels-dagpenge er der desværre ikke meget at rutte med, så det ville jo være fantastisk at vinde dem!
  Og rigtig god jul til dig;-)
  Hilsen Lone

  Svar

Skriv en kommentar