Adventkalender

De fire søndage i advent er en af mine absolut yndlings juletraditioner. De indbyder til gåture i kulden, at samles i stearinlysenes skær, juleklip og varm glögg med hjemmebag. Derfor har jeg de fire søndage op til jul planlagt en adventskalender med små forkælelser til mine læsere, en for hver søndag, som tak for al jeres søde respons her på bloggen. Fra mig til jer.
Præmierne, som designerne og firmaerne har været så venlige at donere, er valgt, fordi de alle er nogle af mine personlige favoritter. Bloggen handler bla. om det søde liv i form af velsmag og skønhed, og hver og en af præmierne lever op til dette. Det er ikke nødvendigvis store, prangende gaver, men ting som har en helt særlig kvalitet, masser af hjerte og sjæl. Lige efter mit hovede.
Jeg håber, I har lyst at lege med, og at de skønne ting vil vække glæde hos modtagerne. Første udlodning sættes i gang fredag eftermiddag.

25 tanker om "Adventkalender"

 1. Annchen

  Spændende..:) Det glæder jeg mig til at se..
  Ved du forresten om de fine hjerter fra Maya Bille kan fåes i valnød nogen steder stadigvæk..? For jeg er vildt forelsket i lige præcis dem..;)
  Kh Anne

  Svar
 2. Ida

  Anne: jeg ved at maya selv ligger inde med nogle, og at du meget gerne må kontakte hende. Hendes kontaktoplysninger ligger på hendes hjemmeside.

  Svar
 3. Stina

  Uhhh Ida, jeg elsker overraskelser, og når de kommer fra dig, er jeg lidt ekstra spændt, du har jo bare god smag og god stil. Det vil jeg glæde mig til. Ja den der 1. søndag er lige om hjørnet
  Kh Stina

  Svar
 4. Britta Tronborg Beck

  Det Lyder spændende Ida, vil jeg glæde mig til at følge :-) Jeg sender dig søde tanker når jeg ind i mellem slipper ud af barsels boblen og sniger mig ind til byen og et smut forbi Liebe, det minder mig altså bare om dig! Og så er jeg havnet der en del på det sidste da Vincents ørelæge ligger lige om hjørnet….hvor heldig kan man være :-))

  Svar
 5. Heidi Hallingstad Cousin

  Hej Ida! Og tak for din hilsen på min blog :-) Casa Deluxe by Naja Munthe kunne så absolut være aktuelt, så tak for henvisningen. Nu må jeg se om der kommer en henvendelse… Jeg har lige lagt mig op som fast følger af din blog, og glæder mig til din adventskalender!! Ha’ en dejlig dag! Hilsen Heidi

  Svar
 6. Ida

  Skønt at høre den positive modtagelse!

  Britta: sikke en sød kommentar, jeg har gået med et smil på læben lige siden jeg læste den i formiddags :o)

  Svar

Skriv en kommentar