Tilfældige glimt fra de sidste par dage. Jeg slapper af og lader op. Ugen byder på et aftenmøde og to lange dage med skolehjemsamtaler, og det virker ikke tillokkende lige nu. Til gengæld har jeg fået spændende post, som kan tages i brug fredag. Der er også blevet slebet på mit køkkenskab og årets første hyacinter er bragt hjem.

9 tanker om ""

 1. Differentia

  Jeg tror du bliver rigtig glad for indholdet i din post, det er jeg i hvert fald blevet her :-)Og hvor er det dejligt, at det igen er tid til hyacinter!
  Rigtig god uge til dig, Ida!

  Svar
 2. linda;

  passer hyacinterne lige ned i krukkerne fra helbak? jeg har netop fået to af slagsen af min mormor, så de skal vist ha’ tilsat lidt farverige prikker. glæder mig til, de dufter i hele hjemmet.

  Svar
 3. Ida

  Heidi og Mette: Jeg synes bestemt godt, man må tage hul på hyacintsæsonen nu!
  Linda: De passer helt perfekt, og synes de er så søde sammen med prikkerne!

  Svar
 4. Shina

  Har selv afsluttet skole/hjem samtaler i denne uge, hjembragt de første hyacinter og hygget i fyrfadslysets skær :o) Håber du er kommet godt igennem.

  Kh Shina

  Svar
 5. Sanne

  Sjovt! Det lyder som min uge, lange dage med samtaler, hyacinter er sat i små vaser, ny phone lign din og NU afslapning og opsamling… God weekend.

  Svar
 6. Ida

  Shina og Sanne: Jeg er kommet godt igennem, men nøj hvor var jeg træt igår! Følte virkelig det var uretfærdigt, at jeg også skulle på arbejde idag. Dejligt med en weekend uden planer.

  Svar

Skriv en kommentar