turban

Bedst som jeg sad og lagde sidste hånd på forberedelserne til min adventskonkurrence, dumpede der uventet et flot tilbud ned i min turban. Et meget flot tilbud om et sponsoreret indlæg, som mest af alt vil komme mine læsere til gavn.
Og så blev jeg i tvivl. Mest fordi jeg er så glad for det, jeg har fået skruet sammen med hjælp fra samarbejdspartnere, store som små, som ligger helt i tråd med bloggens tema, og som jeg meget nødigt vil have skal forklejnes. Min adventskonkurrence er hjerteblod, og det skal der ikke røres ved. Ikke nødvendigvis præmier som appellerer bredt til hele blogland, men præmier som er personligt udvalgt og som får mit hjerte til at banke lidt hurtigere.
Men også fordi det lidt er en ny vej at slå ind på, det med sponsorerede indlæg. Jeg er smigret over at et firma har læst min blog og fundet en værdi i den. Men jeg er også nervøs, fordi mit ord er frit, og sådan ønsker jeg, at det skal blive ved med at være. Jeg kan mærke helt ned i maven, at produkter jeg ikke bryder mig om, aldrig vil finde vej til min blog. Men min tankegang er også, at hvis firmaer gerne vil have vores interesse her i blogland, kan vi vel lige så godt nyde alle frynsegoderne, som fx. det hyppige udbud af give aways… Jeg sidder i hvert fald med sommerfugle i maven, hver gang jeg har smidt et lod i puljen om en lækker præmie. Og mon ikke bloggernes indre sorteringsapparat er lige så effektivt her i blogland som det er, når de præsenteret for åbenlys såvel som skjult reklame i alle mulige andre former og faconer.
Efter moden overvejelse har jeg besluttet at takke ja tak til tilbuddet som landede i min turban. Mon der kan være noget galt i lidt ekstra vinderchancer til mine læsere?  – Jeg tror det ikke. Mere af det gode er bare fantastisk.

Skriv en kommentar