Receptionsgæst

Jeg har været til reception hos en af nordjyllands dygtigste, og uden tvivl sødeste, keramikere. Louise Maagaard har åbnet butik i Brandstrupsgade i Aalborg, og i den anledning var jeg indbudt til at tage de nye lokaler og lækre produkter i nærmere øjesyn. Og hvad giver man så en driftig forretningskvinde med eget værksted og to butikker? En nøglesnor til at holde styr på alle nøglerne.

I øvrigt har Louise været så sød at lege med på en lille adventsleg, jeg har planlagt. Glæder mig til at løfte sløret for jer, når vi nærmer os første søndag i advent!

7 tanker om "Receptionsgæst"

 1. Differentia

  Fed nøglesnor,Ida!
  Det lyder spændende både med den nye butik, som jeg helt sikkert skal tjekke ud når jeg kommer til Aalborg igen, og med den adventskonkurrence :-)

  Svar
 2. Kram og Krea

  Jeg vidste ikke hun havde åbnet i Ålborg – hun har jo også en butik her i Hadsund som pt er under ombygning. Jeg er også flere af hendes ting som jeg er rigtig glad for:-)

  Svar

Skriv en kommentar