Kork, moules frites og Nancy Drew

Min fridag igår blev udnyttet til fulde i Århus’ gader og stræder i selskab med en god veninde. Jeg blev ikke for alvor fristet over evne i butikkerne, men med mig hjem købte jeg alligevel seje korkdækkeservietter. Frokosten blev indtaget på Oli Nico i Mejlgade, jeg er fuldstændig skudt i deres koncept med veltilberedte klassiskere til langt under en hund! På vejen hjem købte vi blomster, som vi efterlod som en overraskelse på Århus venindens trappetrin i anledning af, at hun netop har fået drømmejobbet.
Og så var der jo også lige noget med en jakke. Ved et utroligt lykketræf fik jeg øje på Karens forsvundne jakke, og heldigvis var Karen rimelig nem at slå op på de gule sider, så jakken kunne returnere til rette ejermand. Alle mine timer i selskab med barndomsheltinden Nancy Drew har vist ikke været helt spildte ;o)

15 tanker om "Kork, moules frites og Nancy Drew"

 1. Ugler i posen

  Det lyder som en helt igennem fantastisk dag! Og skønt, som du ovenikøbet har haft tid til at tænke på både veninden og på Karen. Håber det bragte glæde hos dem begge..
  De der frites ser bare alt for lækre ud.. Sådan et sted kunne vi godt bruge her i Næstved. Fortsat god weekend! Kh. MetteSofie

  Svar
 2. Shina

  Uhm…Lækker mad og super fine dækkeservietter – flot med det grafiske sorte mønster. Er ret vild med kork, trods det, at hele køkkengulvet i barndomshjemmet var dækket af det materiale. Syntes absolut ikke kork var fedt dengang…måske fordi det var mit job at vaske det :o)

  Kh Shina

  Svar
 3. Ida

  Mette Sofie: Veninden i Århus er jo flyttet lidt på afstand af hele vennekredsen i Aalborg, så når man en sjælden gang har chancen for at lave sådan noget som fx. det med blomsterne for hende, er det om at gribe den!

  Shina: Jeg har det lige sådan, er ved at genfinde glæden ved kork! Mon det er Normann som også har lavet nogle fede lysestager med kork i bunden? Dækkeservietterne er fra Ferm, købt hos Decorate.

  Svar
 4. ohhhappy

  Jeg har lige læst historien om den forsvundne jakke hos Karen, det er godt nok vildt! Men hvor sejt, at du kunne hjælpe med at få den tilbage til dens rette ejerkvinde!
  Oli Nico er et rigtig godt sted. Synes bare, det er så svært, at få plads derinde, der er altid så mange mennesker… Men heldigvis har de også take-away…
  Og iøvrigt en vlid sød ide med blomsterne, det må jeg lige huske. Elsker sådan nogle små overraskelser, til mennesker, man holder af.

  Svar
 5. Anne

  Ih, er alt for sjældent i Århus og har endnu ikke prøvet Oli Nico i Mejlgade, selvom den ene halvdel (Nico = Nicolaj) er min fætter.

  Svar
 6. Ida

  Ohh happy: Vi var heldige, fik lige det sidste bord der var ledigt!
  Marian: Jeg havde glædet mig til maden i mere end en uge, så jeg dømmer ingen ;o)
  Anne: Ej hvor fedt at du kender en af kræfterne bag! Du må snart afsted, det er super godt. De er nomineret til en pris på aoa.dk

  Svar
 7. Anne

  Hihi så fik du dine moules frites ;)
  Hvor ser det lækkert ud. Så sejt med Karens jakke, du er jo en total helt i blogland nu!!

  KH

  Svar
 8. Kokken

  http//www.lbmedia.dk/suppeopskrifter

  tjek denne side ud, hvis du skulle få brug en sådan opskrift en dag, jeg er selv helt vild med aspargessuppen :)

  Svar

Skriv en kommentar