Klunset køkkenskab

Jeg har været heldig at klunse mig til et gammelt køkkenskab, og jeg har endda det helt rigtige sted at hænge det i stuen, efter det nye, pladskrævende spisebord er kommet til. Vi kommer dog ikke udenom at give det en kærlig hånd med sandpapir og pensel, men bemalingen er så ringe at den drysser af helt uden hjælp, så første del af arbejdet bør i hvert fald gå nemt. Selve skabet skal være hvidt indvendig og udvendig, men skufferne skal være en lækker mintgrøn farve, tilfældigvis meget lig Ullas nye skab. Jeg håber, at de gamle greb kan genbruges, da jeg som udgangspunkt er tilhænger af at bibeholde mest muligt originalt, men ellers må de erstattes af nogle nye, labre keramikgreb.

18 tanker om "Klunset køkkenskab"

 1. Ida

  Christina: Så må jeg ind og lede efter billede hos dig :o) Glæder mig helt vildt til at få det op!
  Tenna: Tak – Det virker umiddelbart som et overskueligt projekt, så jeg er fortrøstningsfuld.
  Maj: Jeg er også rigtig glad for det, formen er rigtig fin, selvom malingen står til udskiftning.
  Linsens: Ja, jeg følte mig også meget heldig. Og så var det lige præcis sådan et, jeg stod og manglede!
  Tina: Puha, det var også en høj pris! Til gengæld mangler glasset jo, men jeg tror faktisk ikke, jeg vil få lavet noget nyt til det.

  Svar
 2. Christina

  jeg har bare malet mit hvidt og senest sat låger i da jeg havde brug for at gøre et eller andet med det (men ikke turde male det GULT)… en halvfærdig hurtighurtig ting, men ok indtil videre :)

  Svar
 3. Annchen

  Så fint det er – heldige dig..:)
  Jeg har et stående som jeg endnu ikke har fundet pladsen til (udover det i mit syrum) – måske jeg skulle komme i gang.. Nu hvor babyen er kommet ud, må jeg jo gerne male igen;)
  Glæder mig til at se hvad du får gjort ved det..
  KH Anne

  Svar
 4. Frøken Lyngsø

  Hvor er det herligt! Jeg vil følge forandringen i spænding – og så synes jeg det er herligt, at der er flere end mig, der synes at klunsede ting og sager er noget af det bedste!

  Svar
 5. Ida

  Anne: lige præcis, jeg krydser også fingre. De sidder ret skævt som det er nu, men forhåbentligt kan det rettes op.
  Anchen: ja, det kunne da være fedt at få det ordnet, nu når du igen må stå i kemikaliedampene ;o)
  Frk Lyngsø: jeg er bestemt ikke krukket med sådan noget og når det så endda er gratis, så er jeg glad!

  Svar
 6. ffluwer

  Kan godt ærgre mig over at jeg for en måned siden solgte et skab mangen til dit, endda i rigtig god stand for 150 kr. Hmm!! Skulle måske ha’ smidt det ind på bloggen, for har siden set det 4-5 gange herinde.
  Super fint skal det blive.

  Svar
 7. Ida

  Karina: Det var godt nok også billigt, du solgte det skab! Men det nytter ikke noget at græde over spildt mælk. Tænk at du overhovedet ville af med det…

  Svar

Skriv en kommentar