Hokaido

Igår afprøvede vi en opskrift på hokaidosuppe, som jeg fandt via et link hos Emily. Så snart efteråret får fat kaster jeg mig over (risen)grød og supper, og især er jeg vild med at prøve nye opskrifter på suppe, enten med asiatisk inspiration eller lidt tungere grøntsagssupper. Jeg synes, det er en god mulighed for at få en masse af årstidens grøntsager indenbords på en lækker måde, for ellers kan jeg hurtigt blive træt af vinterhalvårets danske grøntsager. Og så får vi spist vegetarisk, helt uden at føle afsavn. Hokaido er en af de grøntsager jeg længe har haft lyst til at smage, så da jeg fandt den rette opskrift, var det på tide at trylle sådan et lille græskar om til suppe.
Ligesom Emily tilføjede vi revet ingefær og saft fra en appelsin. Derudover erstattede vi de hvide kartofler med to søde, som klædte græskarsmagen rigtig godt, og tilføjede en frisk chili med kerner. Til sidst rundede vi suppen af med lidt fløde, og pyntede med frisk koriander. Vi spiste resterne af gulerodsbollerne til, et rigtig godt makkerpar.

8 tanker om "Hokaido"

  1. Ann-Christine

    Jeg har også kigget lidt på hokaidoerne de seneste dage, tror der skal serveres græskarsuppe i weekenden. Jeg elsker efterårets supper! Det lyder som en dejlig opskrift

    Svar

Skriv en kommentar