Gå væk

Herhjemme prøver vi at bekæmpe en begyndende efterårssnue. Fredag tager jeg forskud på efterårsferien med en tur til Århus i godt venindeselskab, så jeg giver ikke op uden kamp! Favorit våbenet her til aften er kardemommepandekager og en varm cafe latte.

17 tanker om "Gå væk"

 1. Ida

  Jeg tror bestemt også, dette er måden at slå snuen på, glem alt om powerfood og vitaminer, pandekager er vejen frem :o)
  Uha Heidi, du kan også tro, jeg glæder mig til Århus tur!

  Svar
 2. Kreativista i Boligrum

  IDA, det er for SEJT. Hold da …. det ser overfedt ud. Er I glade for bordet? Jeg overvejer det selv i mit nye hus, men det med at der ingen tillægsplader er til, har jeg gået og gruet om det var et kæmpe minus?

  TOTAL fedt ser det ud : ) Og sikke et dejligt selskab med EAMES og KUBUS!

  Svar
 3. Ida

  Maria: kuren virkede, jeg har været i Århus idag og haft en super dag!
  Vi har købt det længste bord, netop fordi der ikke er mulighed for at forlænge med plader. Her vil man kunne sidde 12 til fest, så det er fint, hvis man altså ar plads til så stort et bord.

  Svar
 4. Kreativista i Boligrum

  Ja 12 personer er jo perfekt, det er ikke så tit vi har gæster over det antal. Hvordan med bordbenene, de er ikke generende? Mange spørgsmål for at gøre det rigtige køb :-) Men igen, super cool ser det ud..

  Svar
 5. Ida

  Vi har endnu ikke prøvet at sidde mere end fire om bordet, men det der er godt med bordbenene er, at de sidder inde under bordet fremfor ude ved kanten. Hvis der er fyldt op med folk vil benene sikkert genere nogen, men det gør almindelige bordben jo bestemt også, det kan ikke undgås.

  Svar

Skriv en kommentar