13 tanker om "."

 1. heidi

  Mums, det hele ser yderst lækkert ud! Har lige været omkring dit link med æblemarmelade opskrift og dén skal jeg helt sikkert have prøvet meget snart. Har en forfærdelig masse æbler, jeg skal ha’ brugt inden de går til..

  Svar
 2. Ida

  Heidi: Det var første gang jeg lavede marmelade, og det var forbløffende nemt! (Selvom Mads antyder, at det måske også kunne kaldes mos.) Jeg lavede ca. halv opskrift, det gav dette store glas, men jeg beholdt den oprindelige mængde vanilje.

  Svar
 3. sannepkunst

  Mums det ser lækkert ud. Har også haft gang i marmelade produktionen herhjemme, vi kommer kanel i, det smager rigtig godt og dufter himmelsk. Skal du ikke med til blogtræf den 6. nov. Det holdes hjemme hos mig og er 20 min. i bil fra Aalborg.Det kunne da være hyggeligt:)

  :) Sanne

  Svar
 4. Ida

  Malene: Nej bestemt ikke :o)

  Marian: Tak, det var sødt sagt.

  Sanne: 1000 tak for tilbudet. Jeg skal noget både fredag og lørdag aften den weekend, så jeg vil lige overveje, om det er en god ide, også at lave aftaler søndag.

  Shina: Mange tak!

  Svar
 5. heidi

  Bli’r nødt til lige at komme med en tilbagemelding: jeg røg sporenstregs i køkkenet efter forrige kommentar og endte faktisk med at lave både marmelade og amerikanske pandekager. Jeg lavede kun 1/3 portion og måtte ty til vanillesukker, da jeg ikke lige havde en vanillestang, men NØJ, hvor smagte det himmelsk! Lige i øjet oven på de små buttede pandekager. Tak for godt tip og link :o)

  Svar
 6. Mette

  Hvor dejligt at du kunne bruge opskrifterne. Og sjovt at din marmelade næsten blev til grød, mens min nærmere blev kompot + sirup .

  Svar

Skriv en kommentar