Pause

Pause fra efterårsvejret i det hyggelig keramikværksted. Projekterne har hidtil været gengangere fra sidste år, hvor jeg ikke blev helt tilfreds med resultatet. Nu giver vi det et forsøg mere, inden jeg i næste uge skal eksperimentere med papirsler, i et forsøg på at lave en lysestage inspireret af snefnug. Ikke en helt dårlig måde at bruge sin onsdag aften.

10 tanker om "Pause"

 1. Maiken

  Ehj, jeg vil glæde mig til at se dine kreationer denne sæson. Lidt sjovt at da vi mailede den anden dag faktisk tænkte på at jeg ville have spurgt dig om du mon skulle afsted til keramik kursus i efteråret igen. :)

  Svar
 2. Malene

  Glæder MIG også til at se hvad du får kreeret af skønheder. Gad selv så godt at gå til det, men gar ikke kunnet finde et kursus i nærheden. I morgen starter jeg til syning i stedet – det bliver nu også godt:)

  Svar
 3. Ida

  Maiken: Du kan tro, jeg skulle afsted igen! Er helt vild med det.
  Malene: det kunne også være fedt at blive bedre til at sy, måske det skal blive mit næste mål.
  Line: vi håber, men der kan jo desværre gå meget galt i processen.
  Laura: tak, det lyder spændende! Jeg kigger på det. Tak fordi du tænkte på mig :o)

  Svar
 4. Differentia

  Hej Ida! du har lige været i mine tanker, da yngstebarnet og jeg legede med papirsler. Jeg har forsøgt at lave et navneskilt inspireret af dig (og Liebe :-)men det mangler nogle stjerner for at blive rigtig fint. Hvor har du mon købt stjernestemplet?

  Glæder mig til at se denne sæsons kreationer, og den snefnug lysestage lyder spændende!

  Mange hilsner
  Mette

  Svar
 5. Ida

  Hej Mette!
  Stjerne stemplet er fra ebay eller etsy, jeg kan ikke helt huske det. Søg på rubber stamp star – men det er lidt svært at finde en i en pæn form.
  Jeg glæder mig også til at komme i gang med lysestagen i næste uge!
  Hilsen Ida

  Svar

Skriv en kommentar