Nyt til væggen

Sommetider fører tilfældige møder til de mest forunderlige ting. Fx. viste det sig, at pigen, som solgte mig Liebe fadet i sidste uge, var ualmindeligt sød og havde lejligheden fyldt med spændende malerier. Kunstneren? Hende selv. Især et maleri fangede min opmærksomhed, og derfor hænger det nu hjemme hos mig på prøve. Klemt ind over sofaen på den eneste væg som er stor nok til at rumme så stort et format. Som sagt har vi det på prøve indtil videre, men mavefornemmelsen hos os begge er vist, at vi ikke kan bære at skulle aflevere det tilbage.

OBS! Efter aftale med Mette kommer her hendes kontaktoplysninger, så I kan kontakte hende, hvis I er interesserede i at se flere af hendes malerier.
Mail: mette-erichsen@hotmail.com
Telefon: 20940147

37 tanker om "Nyt til væggen"

 1. Anne

  Okay, det er da faktisk også ret så fedt!! Og fin størrelse der over sofaen :)
  Af sådan en slags faglig nysgerrighed, hvad hedder hun så?

  Kh

  Svar
 2. Ida

  Louise: Det er helt op til os om vi beholder det, vi har det hjemme for at se det an.

  Mette Frejvald: Det er vist også det, det ender med :o)

  Tine: Jeg tror ikke, vi vil slippe det igen ;o)

  Anne og Anne: Hun hedder Mette Erichsen, og er (så vidt jeg ved) forholdsvis ukendt. Hun har gået på en billedskole som forbereder til akademiet og deltaget på en censureret udstilling, men har sideløbende haft travlt med andre ting også. Nu har hun vist genoptaget maleriet lidt. Jeg synes i hvert fald, hun har fat i noget rigtigt!

  Svar
 3. Ida

  Maja: Det tror jeg heller ikke, vi kan!

  Malene: Ja det passer godt ind her, men det er altså næsten for farvekoordineret med sofapuderne, må vist i gang ved symaskinen for at lave nye puder!

  Svar
 4. Ida

  Sanne: Du kan jo kontakte hende, jeg har tilføjet hendes kontaktoplysninger.

  Pimp me up: Du har ganske ret, det hænger godt sammen med resten af stuen. Godt spottet ;o)

  Blomsterpigen: Det er netop lidt uhyggeligt under alt det nuttede, og det er lige præcis det, jeg faldt for. Der er noget foruroligende ved stemningen.

  Tine og Kathrine: Det er lidt en kliché med sådan et sofastykke, men det var den eneste væg som var stor nok! Maleriet måler 140 x 180 og det er overraskende svært at finde plads til. Men nej, det hænger ikke helt dumt der :o)

  Svar
 5. Maiken

  Hvor er det dog bare et fedt billede! Sikke da et scoop. Det minder mig lidt om Julie Nords billeder, som har samme drømmende eventyrlige men også lidt uhyggelige udtryk. Hun maler også ofte piger på billederne…

  Svar
 6. Om mig:

  Sikke et fint billede, det kunne jeg også godt få plads til selvom jeg nærmest ikke har nogle tomme vægge, men det er da for fint. Er det til at komme til for penge?

  Svar
 7. Ida

  Jo: Skriv endelig til hende, måske har hun noget, du kan lide.

  Chris: Ja, jeg synes bestemt det var rimeligt i pris, i forhold til hvor stort det er.

  Svar
 8. Differentia

  Hej Ida! Skønt med sådanne tilfældige møder. Og det billede er da helt eventyrligt! Det minder mig om Mette Helenas (Retrovilla) billeder, som jeg har været forelsket i længe :-)

  Mange hilsner
  Mette

  Svar
 9. Trine

  aiiiii hvor er det flot….. kan godt forstå hvis det skal blive hængende… super flot er det.

  Hvor er det en hyggelig blog du har, jeg har lige tilmeldt mig som fast læser :-)

  Svar

Skriv en kommentar