Lopper fra Falster

Weekenden på Falster bød traditionen tro også på loppemarkeder, og vi kom hjem med nogle gode ting i bagagerummet.
I rodeafdelingen, gemt mellem værkstedsinventar, gemte denne gamle Kartell Magazine Rack sig. Den er en smule gulnet, men stadig i fin stand, og sølle ti kroner måtte jeg slippe for den. Så vidt jeg kan se, produceres den kun i transparent akryl nu til dags, men det gør kun fundet bedre, at denne udgave ikke er i produktion længere.

Samlingen af julekugler blev udvidet med endnu et par farvestrålende eksemplarer.

Disse to skabekrukker måtte med mig hjem og bo i den tøsede sættekasse. Det nostalgiske look, babydoll kjolerne og de kokette ansigtsudtryk var for meget at modstå for en Christel-elsker som mig.

Gudskelov havde jeg ikke nået at investere i en Dymo endnu, selvom de har stået højt på min ønskeliste. På rodebordet fandt jeg hele to, den ene fin og ny, den anden af ældre dato og med egen æske. Nu er der bestilt tre ruller sort prægetape, og så skal hele hytten klistres til!

15 tanker om "Lopper fra Falster"

 1. Ida

  Trine: Man kan købe dymoer fra ny, søg på Dymo Omega.

  Kamilla: Jeg knuselsker også julekugler, især pink og blå. Sidste jul ryddede jeg lidt op i samlingen, men har alligevel en flyttekasse fuld. Glæder mig til den skal frem fra gemmerne!

  Martina: Ja, det var et kup, og så er det sammen plastik som vores sengeborde, det kan jeg godt lide. Men uha den er dyr fra ny, over 900 kr?

  Svar
 2. HaarogHaar

  Ih, sikke nogle fantastiske julekugler. Og ovenikøbet i fin gammel æske. Kan du høre, hvor misundelig jeg er lige nu? :-) Gammelt julepynt er noget af det mest charmerende, hvis du spørger mig.

  – Charlotte

  Svar
 3. mette

  Hej Ida
  Som altid har du fundet billige lækkerier:) Vil vildt gerne høre, hvor du har funder dymo-tapen henne – da jeg selv har en gammel maskine, som netop er løbet tør.
  Mette:)

  Svar
 4. Ida

  Mette: jeg har købt via eBay, jeg søgte på dymo 3D. Der er også danske firmaer som sælger det, søg på dymo prægetape og så den bredde, du skal bruge.
  Charlotte: hvis jeg skal sige, hvad jeg går højest op i at samle på, må det også helt klart være julepynt!
  Anne: Det sker altså også, at jeg går forgæves. Og så er jeg TIT afsted på marked!

  Svar

Skriv en kommentar