Dukkekursus

Imorgen skal jeg til dukkekursus hos Lisbeth, hende med smilerynkerne. Jeg har jo tidligere forsøgt mig med en slaskedukke til de helt små, så da Lisbeth åbnede for tilmeldinger til denne type kursus, slog jeg til med det samme. Jeg glæder mig til at lære nye færdigheder, blive inspireret og, som en dejlig sidegevinst, møde personen bag en af de blogs, jeg holder meget af.
Inden turen går mod Humlebæk i aften, er der bestilt bord til et genbesøg hos alle pizzaers moder, og jeg er fast besluttet på, at den manglende visdomstand ikke skal stå i vejen for mig!

8 tanker om "Dukkekursus"

  1. Ida

    Mette: Det var en super måde at bruge søndagen på! Jeg er glad og stolt og meget meget træt her til aften.

    Tenna: Det kan varmt anbefales, jeg er ingen knag til at sy, men jeg kom hjem med et fint, fint produkt. Ren selvforkælelse (men ømme fingre).

    Louise: Tak for de søde ord, det vil jeg kigge nærmere på :o) Og du kan tro, jeg har hygget mig! Glæder mig til at få sorteret mine billeder.

    Svar

Skriv en kommentar