Comfort food og andefødder

Efter moden overvejelse faldt valget af vinterstøvler på Duckfeet, som jeg så mig lun på rundtom i blogland sidste vinter. Egentlig havde jeg forelsket mig i det naturfarvede læder, men da jeg fik fødderne i et par chokoladefarvede, skulle det i stedet være dem. De er afprøvet og læderet allerede blødt lidt op, og fødderne jubler.

Jeg har været til tandlægen for at få rykket en drilsk visdomstand ud. Det gik heldigvis godt, men nogen fornøjelse bliver det aldrig. Menuen står på skånekost med trøstepotentiale, gazpacho og arme riddere til dessert.

18 tanker om "Comfort food og andefødder"

 1. Maiken

  Nice duckfeets. Har selv set mig varm på et par lækre cognacfarvede Ca’shott skindstøvler fra Keiser sko, så nu må vi se om lønkontoen er enig med mig. ;)

  Og pøj pøj med tænderne. Det lyder ømt. Håber ikke det var en af de nederste for de skulle være værst.

  Svar
 2. Cecilie Astrid

  Sjovt. Jeg sidder her og har klippet mit fredagsnolder i små stykker (barnligt I know, men slik er min last) for at kunne tygge det. Fik nemlig også lige opereret 2 visdomstænder ud i onsdags:) Her har den stået på yoghurt og suppe de sidste dage. God bedring til dig:)

  Svar
 3. heidi

  Uhh, jeg købte et par i foråret, som bare ligger i kælderen og venter. Ku’ være de sku’ hentes op og tages i brug snart.. Mine er naturfarvede, men kan skisme da godt se, at de brune også er møglækre!

  Svar
 4. Ida

  Maiken: Det var en af de øverste, og det gik ret hurtigt. Ømheden er mere her bagefter. Jeg stemmer for at flå kontoen og prioritere lidt selvforkælelse!
  Trine: Godt at jeg kunne være med til at lede dig i fordærv ;o)
  Malene: Ja, ud med den dumme tand! Nu må der da komme lidt orden på bisserne. Det er bare med at få besluttet sig, det er virkelig lækre støvler.
  Cecilie Astrid: Uff to på en gang, det lyder ikke sjovt! God bedring retur til dig (og god stil med fredagsslikket!)

  Svar
 5. Annchen

  Hvor er de bare fede..!! Jeg vil også ha’ nogen i denne sæson..:) Har du valgt Kbh eller Vejle..? For den farve der er super lækker – tror godtdet kunne blive dem der skal på ønskesedlen..:)
  Og øv med tanden – håber de lækre støvler og go mad har kunnet hjælpe på det..;)
  Kh Anne

  Svar
 6. Differentia

  Tillykke med dine nye støvler, Ida! Jeg fik et par i julegave og har savnet dem henover sommeren. De er bare fantastiske.

  Håber du er kommet dig lidt over tandlægebesøget.

  Mange hilsner
  Mette

  Svar
 7. Ida

  Anne: jeg er ikke så god til at huske navnene, men det er uden for. Til gengæld ønsker jeg mig et par korte støvler i sort skind med det hvide for, til de dage hvor det er rigtig koldt.
  Mette: jeg er stadig øm, men det går heldigvis ok. Jeg er oså allerede ret lun på de her støvler ;o)

  Svar
 8. Ida

  jeg synes jeg så en annonce for nylig med et par brugte andefødder hvor dit billede her af støvlerne er blevet brugt???

  Svar

Skriv en kommentar