Skrå gader og gæstfrihed

San Francisco + Sacramento
Ovenpå nogle hårde dage på gåben i New York var det et behageligt skift at komme til Californien, hvor afstandene betyder, at man ofte bruger bilen til at komme rundt. Det var også her, vi blev genforenet med vores rejsekammerater, som havde fravalgt New York til fordel for det nordligste af vestkysten. San Francisco tog imod os med havgus og kulde, mens Sacramento var knastør og med bagende sol.
Alcatraz, Golden Gate Bridge og udsigtsposten Twin Peaks var eneste faste punkter på programmet i S.F, resten af tiden gik med at udforske byens kvarterer og butikker.
I Sacramento besøgte vi en gren af familien som er emigreret dertil for 50 år siden. Vi blev mødt med en overvældende gæstfrihed og fik et meget spændende indblik i, hvordan hverdagen kan se ud for en amerikansk familie.

Næste, og sidste, rejseindlæg bliver om Yosemite Nationalpark, Las Vegas og Los Angeles.

Velkommen til San Francisco!

Chinatown. Gamle bygninger plastret til i lanterner, vimpler og neonskilte.

San Franciscos karakteristiske skrå gader.

Golden Gate Bridge indhyllet i havgus.

Besøg på fængselsøen Alcatraz.

Meget, meget rodet bil ved et loppemarked. Men skøn farve!

Old Sacramento.

 Vores værter ejer et par fun centres, hvor vi bl.a. prøvede deres batting cages.

Sacramento var værter for California State Fair, som er et kæmpe arrangement med en masse gøgl. Maden var et kapitel for sig, og ikke just i den kalorielette afdeling. Kan jeg friste med deep fried Oreos, Snickers eller cheesecake?

5 tanker om "Skrå gader og gæstfrihed"

Skriv en kommentar