Så blev det for alvor varmt

En klar favorit i en hurtig vending var In’n’out burger. Konceptet er simpelt, du kan vælge mellem tre forskellige størrelser burgere, til gengæld er det hele friskt og rimelig velsmagende, set i forhold til denne type restaurant. Intet har været frosset og deres pommes laves på stedet. Designet kan de til gengæld ikke have rykket ret meget ved i løbet af de sidste årtier, det var rimelig retro.

Efter Sacramento var det tid til et break fra storbyen, og i stedet hellige sig lidt natur. Vi boede i en primitiv hytte ved Yosemite Nationalpark, og havde halvanden dag i parken. Valdfald, bjerge og kæmpetræer var bare nogle blandt mange oplevelser som var så storslåede, at det er umuligt at sætte ord på.

Fra Yosemite havde vi en lang, varm dags kørsel til Las Vegas. Ruten gik igennem Death Valley, det varmeste og dybeste sted på det nordamerikanske kontinent. AC’en kæmpede en ulige kamp, og de få gange vi gjorde holdt, var det som at træde ud i en varmluftovn, hvor den knastørre, varme vind straks omringede en. Landskabet ændrede sig drastik, jo længere ind i dalen vi kørte.

Ophold ved Bad Water, det dybeste sted, 85 m. under havoverfladen. Da vi var der, var der 47 grader og ikke skygge i miles omkreds.

Las Vegas ved nattetid. Det var et galehus uden lige, og alt det skøreste man overhovedet kan komme i tanke om, findes her. Byen var ikke lige min kop te, men jeg fik stillet min nysgerrighed.

Turen sluttede i L.A. På dette tidspunkt var vi ved at være mætte af indtryk, men vi nåede alligevel en rigtig god dag med sightseeing.

Hollywood skiltet og Rodeo Drive blev rundet.

Venice Beach stod højt på min ønskeliste, og vi endte med at have en dejlig eftermiddag på stranden med lidt tiltrængt afslapning.

Medbragte cupcakes fra Butter Cake Bakery. Pynten var ikke noget særligt, men de smagte fantastisk!

Det sidste måltid, inden det var tid til at tage afsked med USA efter 14 fantastiske dage. French toast med sirup og bananer samt en smoothie, mmmm!

7 tanker om "Så blev det for alvor varmt"

  1. Linsens

    Ej, min mor er opvokset i Californien og hun har altid sagt at der findes ikke bedre burgers end dem du får hos in-n-out:-)
    De er også bare gode:-)

    Svar

Skriv en kommentar