Når Aalborg rigtig folder sig ud

Sådan en flot eftermiddag i strålende solskin findes der ikke noget bedre end at slentre rundt i byen og ose. Aalborg er ofte udskældt for sit udseende, men jeg synes bestemt, den har sin egen charme. Med mig hjem fik jeg fødselsdagsgaver til manden i mit liv og lidt småting til mig selv. Nu har jeg forskanset mig på sofaen med magasiner, Summerbird og jordbær, for jeg er nemlig alene hjemme, og det skal nydes i fulde drag.

10 tanker om "Når Aalborg rigtig folder sig ud"

 1. Trine-Emilie

  Det lyder sku hyggeligt… kunne også godt bruge noget chokolade fra summer bird. I stedet er jeg på et glas rødvin (man har vel lov at fejre ferie)Aalborg ser da hyggelig ud! ville jeg gerne engang besøge..
  Rigtig god weekend:) og tak fordi du vil deltage i min Give Away..

  Svar
 2. Ida

  Kisser: Aalborg ER jo en gammel industriby, og det har også sin egen charme.
  Christina: Alenetid kan sommetider være tiltrængt og dejligt, ja.
  Lis: Tak! Det var en fantastisk ferie og jeg er helt vild efter at komme afsted igen!
  Trine: Jeg sidder med pepsi max i glasset i stedet ;o) Selvfølgelg vil jeg deltage, nu skal du bare sørge for at udtrække mig, ik?

  Svar
 3. RomantiskRetro

  Hei Ida!! Takk for koselig kommentar i bloggen min. Men du, kunne du ha gitt meg noen adresser på Liebe og Creme…? Høres ut som butikker jeg bør besøke. :)

  Og du, Ålborg er en vakker, vakker by! Jeg var der en tur tidligere i sommer.

  Klemmer fra An-Magritt.

  Svar
 4. Differentia

  Ida, du har fået det bedste frem i Aalborg på dine billeder!

  (jeg er jo faktisk fra Nørresundby, så det er sjovt at se Aalborg gennem din linse)

  Håber du har nydt din aften.
  Mange hilsner
  Mette

  Svar
 5. Sanne

  Aalborg er en skøn by. Jeg har boet i midtbyen og Vestbyen, nu bor jeg lidt syd for. Der er sket meget i Aalborg de sidste 10-12 år, mange flere små butikker, fine cafeer – og der er altid flot, flot langs fjorden.

  Svar

Skriv en kommentar