Min nye bedste ven og cupcake mania

Jeg kan lige så godt gå til bekendelse: Den lave dollarkurs blev udnyttet fuldt ud. Udover jeans, converse sko, musik, dvd’er, hud- og hårpleje, et par loppefund og ismaskinen til Kitchenaid kom følgende med hjem i kufferten.

Udelt mest begejstret er jeg for vores nye Ipad 2. Den er perfekt til bloglæsning i sofaen, da den ikke er anderledes at sidde med end et blad. Efterhånden er jeg også blevet ret skrap til at betjene og skrive på den. Og lækkerhedseffekten? Den er høj!

I N.Y. Cake blev der indkøbt et bredt udvalg af sprinkles og cupcake forme.
Til den romantiske kage blev der købt bittesmå hjerter.
Til den patriotiske cupcake.

Lækre farver i enkle former (samme pynt som på Billys Bakery).

Tulipanforme og bløde pasteller.

Polkaprikker og køkkentern.

Julesmåkagerne får en utraditionel form i år. Som cairn terrier ejer måtte jeg naturligvis have denne udstikker med hjem!

15 tanker om "Min nye bedste ven og cupcake mania"

 1. Anne

  Yum yum, jeg ville gerne på besøg til cupcakes hos dig :)
  Og er lidt jaloux på den ipad ja jeg er!! Og alle de andre ting du har købt ;)

  Kh

  Svar
 2. Jo´s

  Skønne ting…gad også gerne en smut “over there”. Det er ved at være alt for mange år siden sidst. Lyder ellers spændende med ismaskine fra Kicthen Aid (hvis jeg dog ellers nogensinde får min Kitchen Aid tilbage nu for 3 gang til reperation)

  Kh fra Jo

  Svar
 3. Ida

  Jo: det er sådan noget jeg som næsten nybagt Kitchenaid ejer næsten ikke kan tåle at høre! Men ismaskinen er fin, jeg lavede lækker Oreo is forleden….

  Eneste minus ved at være ejer af en IPad er, at jeg nu er fuldstændig overbevist om, at jeg umuligt kan leve uden en IPhone… Noget jeg ellers aldrig havde troet, og den er jo DYR.

  Svar
 4. sanne

  Hvor får jeg lyst til at stikke af til USA:) Skønt pynt til det søde og lækkert med ipad. Den er på ønskelisten her i huset.

  Svar
 5. Marina

  Å sikken masse skønne indkøb. Sådan en Ipad er jeg også begyndt at ønske mig efter at jeg har set hvor mange mennesker der har glæde af dem på rejsen netop fordi de ikke fylder noget og kan alt muligt.

  Svar
 6. Kreativista i Boligrum

  Det lyder simpelthen som om du har haft den fedeste ferie Ida. USA er jo fantastisk og man bliver helt afhængig. Det hele er bare større, vildere og meget mere “over there”! Jeg vil tilbage SNART :-)

  Svar

Skriv en kommentar