Loppemarked ved fjorden

Idag var jeg inviteret til loppemarked i Fjordbyen af min veninde, som bor derude. Fjordbyen ligger helt ude på kanten af Limfjorden, ved siden af lystbådehavnen, og kan bedst sammenlignes med en kolonihaveforening. Her bor gamle ølhunde, nydelige damer, flippere og seje unge i en stor pærevælling. Husene spænder bredt fra fedt nybyggeri, over klunserhjem fyldt med skrammel til gamle fiskerskure. Vejret var helt fantastisk til at spadesere rundt i de smalle gader på loppejagt, og besøget blev rundet af på bænk himmelblå med en pizza fra stenovn. Boderne bød på masser af fristelser og vi kom hjem med nogle rigtig gode fund til ingen penge.

22 tanker om "Loppemarked ved fjorden"

 1. Anne

  Det ser godt nok hyggeligt ud! Hvad købte du? Jeg vil også gerne på loppemarked snart, så jeg er ved at undersøge Skanderborg og omegn;)

  Svar
 2. Dittemusen

  Eeeej, det skulle jeg have vidst!
  Elsker fjordbyen og elsker markeder..

  Nå, jeg må vente og se om der sker noget til bagagerumsmarked i Skalborg i morgen.

  Svar
 3. Annchen

  Hvor ser det hyggeligt ud..:) Var også i loppestemning i dag – fandt dog ikke et marked..;)
  Glæder mig til at se hvad du fandt..
  KH Anne

  Svar
 4. Ida

  Jeg fotograferer mine fund imorgen, når der er lys til det :o) Og der er virkelig hyggeligt og helt specielt i Fjordbyen.

  Anne: jeg ved at der skulle være noget i et foreningshus i Åbyhøj?

  Christina: nej ikke vaserne, men jeg var ret vild med tæpperne.

  Ditte: de reklamerer vist heller ikke ret meget, men det er vist altid den anden lørdag i august. Jeg håber oså at komme til skal org imorgen, men har desværre en del på programmet…

  Svar
 5. Ævlebævle

  Ej hvor ser det hyggelig ud og den stemning der er sådan nogle steder er bare så skøn. glæder mig til at se hvad du har fundet. Jeg havde en bod ved det lokale loppemarked i dag, men det var mest med Filippas aflagte tøj.

  Svar
 6. Binemor

  Hold da k… nogen lækre stænger du har fotograferet…..mon det er dine(?)
  Glæder mig også meget til at se dine fund her på bloggen.

  Svar
 7. Ida

  De lækre stænger er ikke mine, men pigen som de sidder på ( som åbenbart er Marians veninde) osede langt væk af personlig stil!

  Svar
 8. Mette/DigogMig

  Nej hvor er dat altså hyggeligt, når man støder på en Aalborg blog. Jeg må straks følge med her :o)
  Øv at jeg ikke vidste, at der var loppemarked i Fjordbyen. Det ser super hyggeligt ud. Der ville jeg da godt ha været forbi en tur.
  Kh Mette

  Svar
 9. Linda

  Hej
  Ser godtnok hyggeligt ud – indtil videre har jeg formået at loppe-shoppe til marked i Hals og Skalborg..
  Er nu fast læser hos dig – kig endelig ind på min blog
  Knuser

  Svar

Skriv en kommentar