Gårsdagens loppefund og genopretning af karma

Lad mig starte ud med at afsløre en historie som bestemt ikke tjener til min ære.
For nogle år siden tilbød min mor mig to af Jens Harald Quistgaards kander. Jeg afslog, for selvom kandernes skønhed er indiskutabel, kan jeg til tider være meget optaget af ikke at fylde mit hjem med for mange ting som ikke tjener en funktion. – Og jeg havde ikke det store behov for disse kander. Derfor blev kanderne i stedet solgt på Lauritz, hvor de indtjente en god slat penge. Denne historie har siden da naget mig, og hvor har jeg dog fortrudt, at æstetikken ikke bare fik lov at bestemme!

Med den lille introduktion kommer det næppe som en overraskelse, når jeg siger, at favoritten fra loppemarkedet igår var et eksemplar af selvsamme kande i en lækker gul farve til 75 kr. Den er ikke i særlig god stand, hverken emaljen eller flethanken, men derfor er jeg jublende lykkelig for den alligevel. Min kande-karma er genoprettet.
Otte plastikglas fra Marimekko blev det også til, perfekt til dovne dage i haven.
Det orange tapet købte jeg en hel rulle af til 30 kr. og et stykke af det blev straks anvendt på en æske.
Til sidst købte vi et par dvd’er. Størst forventninger har jeg til første sæson af Mad Men, serien som rider på en bølge af succes og hype, men som jeg endnu ikke har set et eneste afsnit af. Det skal der rettes op på nu, og til 20 kr. er ærgelsen ikke stor, hvis jeg ikke bliver lige så begejstret som alle andre.

15 tanker om "Gårsdagens loppefund og genopretning af karma"

 1. Maja

  Sikke nogle dejlige fund! Jeg synes du er super sej til at tapetsere æsker, jeg har prøvet og det blev altså ikke noget særlig skønt resultat. Tillykke med den genfundne kande-karma ;)

  Svar
 2. et cetera

  Lækre fund – og jeg tror altså ikke, at du kan skuffes over Mad Men, Ida – det er superæstetisk, knaldgo’ og intelligent underholdning fra først til sidst – bare 5. sæson snart var i kikkerten :-)

  Svar
 3. Linsens

  Den er skøn! Jeg hader også når jeg får takket nej til noget og så senere fortryder så bittert! -det er desværre også sket nogle gange.

  Svar
 4. Differentia

  Hej Ida!

  Har du lidt kandekarma tilovers, så send det gerne mod syd, da jeg har en lignende historie i bagagen. Dog var kanden i mit eje, men måtte lade livet i en af de perioder af mit liv, hvor jeg troede, at minimalisme lige ville være mig. Ej jeg rødmer helt af skam :-)

  Svar
 5. Ida

  Det er præcis sådan, jeg har haft det over at takke nej! Jeg prøver at opspare lidt kandekarma og sender det med retning mod Svendborg :o)

  Svar
 6. Anne

  Hvor er den bare fin den gule kande. Min Oma havde den i rød, men den er desværre blevet smidt ud for mange år siden, øv!

  Svar

Skriv en kommentar