Danish modern

Tænk at man skal helt til det store udland for at købe dansk retro design. Ikke desto mindre var det på Etsy, jeg fik fingre i disse to skønheder til en pris inkl. porto langt under de danske priser. Det er en årelang drøm som er gået i opfyldelse, nu de står på mit bord. Den store mintgrønne var til mig selv, mens den lille var en ektra fødselsdagsgave til Mads.

11 tanker om "Danish modern"

 1. Louise

  Ih du har mange smukke ting. Synes der er så flot her inde hos dig.

  tænk sig, min mormor har 5 forskellige str. af disse stående…. Men det er jo selvfølgelig hendes!!!

  Svar
 2. Ida

  Mette: Prøv! Eneste minus er fragten og evt. told, hvis det er fra USA.
  Louise: Min mormor har haft i omegenen af 20, som hun forærede væk, da en venindes børn begyndte at samle!
  Julia: Lige præcis, jeger ikke interesseret i de nye, jeg vil have originalen. Mint er også min favorit, så jeg var lykkelig, da jeg fandt den.

  Svar
 3. Ida

  Marian: Nej, men jeg tror, han blev glad for den. Det er jo lidt en fælles interesse, så den blev vist godtaget :o)
  Sabine: 1000 tak, det er alt for galt! Har sendt dig en mail.

  Svar

Skriv en kommentar