Endnu en weekend, endnu et marked.
Denne gang i bydelen Hasseris, hvor de er lidt hurtigere i vendingen end os andre. I hvert fald er det her, jeg sommetider gør lækre design- og mærkevarefund. Idag købte jeg sættekassen fra Neon Living til 100 kr. og en stor Rie Elise Larsen kasse tilsat Anne Black greb til 50 kr. Æsken skal rumme min make up, mens sættekassen er lidt sværere at placere. Den er fed, men også svær at overse, så det er ikke helt ligegyldigt hvor på væggene den får hjemme.

24 tanker om ""

 1. Anne

  Du er da godt nok heldig! Sætterkassen har jeg også, men den er gennemsigtig hvid, så den var ikke så svær at finde en plads til. Måske skulle du bare nøjes med at placere få ting i enkelte farver i den, så det ikke bliver for rodet at se på.

  Svar
 2. Ida

  Det har du helt ret i, tingene skal være forholdsvis enkle. De små Lyngby vaser tager sig godt ud, og så drømmer jeg lidt om nogle af Meyer Lavignes vaser… Men jeg MÅTTE have den med hjem!

  Svar
 3. Malene

  Sikke et kup til 100 kr. Jeg drømmer også om én, men kan ikke vælge mellem den klare og den i neon pink som din. Glæder mig til at se hvor den får sin plads!

  Svar
 4. Stina

  Sikke fine fund, ja det kan man ikke bare gå forbi, når chancen endelig byder sig. Er vild med Anne Black knoppen på REL æsken – fed kombi.
  Kh Stina

  Svar
 5. Differentia

  Må lige knibe mig i armen, Ida. Sætterkassen til 100 kr, det er da et fund!! Måske det kan kompensere lidt for de designperler du ha sagt nej til i tidens løb :-D

  Svar
 6. Ida

  Malene: kunne jeg selv have valgt, tog jeg nu nok den klare, men denne er også ret fed.

  Heidi: må ind og kigge hos dig for at få inspiration!

  Dorte: jeg har netop overvejet den til køkkenet, eller måske snarere badeværelset, når vi engang skal lave det i stand. Kunne være fin til neglelak osv.

  Stina: jeg faldt også selv for den kombi, det fungerer rigtig fint i stedet for det lille snip silkesnor. Og nemt at gøre kunsten efter.

  Svar
 7. Christina

  hvor er du heldig eller hurtigt… i hvertfald dejlige ting :)
  hvis jeg havde så´n en sættekasse ville jeg nok bruge den liggende, til småting eller til smykker…

  Svar
 8. Frøken Lyngsø

  Slet ikke nogen dårlig idé at finde lækker opbevaring til make up – måske jeg skulle forsøge mig med det samme, men jeg er næsten sikker på, at folk i Odense efterhånden ved, hvad de sølger og derfor næsten forlanger nypris! Jeg tror jeg må igang med noget hjemmegjort :)

  Svar
 9. TankeTallerken

  Hej – Hvad med at lægge sætterkassen på bordet og lægge alle de der yndlingsting ned i som bare er så små at de ender i en skuffe et sted?

  Den der for cool!

  K/ Stine

  Svar

Skriv en kommentar