Summer

Jeg har længe været vild med Casalinga designeren Trine Wengs fine dekorationer på porcelæn, men da jeg ikke kan retfærdiggøre at købe flere vaser eller lysestager, har jeg manglet et påskud. Det kom forleden dag, da jeg så denne skål fra den fine linje Summer. Min partner in crime fejede al sparsommelighed af bordet og påpegede, at den ville være perfekt med friske, grønne ærter i. Sommetider må man jo bøje sig for det bedste argument, og sådan blev det.

11 tanker om "Summer"

 1. by Kaas

  HI HI jeg kender det godt… Hvor er den fin! Jeg har også flere ting fra Casalinga. Det er så fint!!!

  Rigtig god weekend!

  Kh Maria

  Svar
 2. Kreativista i Boligrum

  Jeg elsker selv Casalinga. Virkelig fint og unikt ifht de andre porcelænsdesignere.

  USA kalder snart, håber I får den dejligste ferie. Vi var der selv i julen – I wanna go back.

  Når huset er solgt, er vi klar igen, lige som en lille forkælelse iform af næsten 7 år husarbejde og gør det selv. Det må bære frugt NU.

  Kh Maria

  Svar
 3. Thehuset

  Skønt med forklaringer/undskyldninger, som man kan bruge til noget! Skøn sag – jeg har også haft kig på de flotte prikker :)

  Svar
 4. Marian N. Larsen

  Det er altid fedt med en partner in crime – sådan et par stykker har jeg også i mit liv. De hjælper en til de allerbedste indkøb!

  Tillykke med dit nye keramikkøb! Jeg er slet ikke misundelig.. nej, nej…

  Svar

Skriv en kommentar