Sildestrøm

Forleden dag var vejrguderne ikke med os, og dagen blev derfor brugt på en tur rundt for at undersøge området omkring Falster. Bl.a. var jeg en tur på Møn, hvor jeg gik en tur op og ned af Steges hovedgade. Her faldt mit øje på en rap gulmalet bænk, som trak mig hen til butiksvinduer bugnende med Anne Black og Helbak porcelæn. Indholdet levede bestemt op til det ydre, butik Sildestrøm var en skøn blanding af keramik og tekstil, helt enkelt præsenteret i et gammelt lokale med klassisk skakternet gulv. Blandt de, for mig, ukendte varer var KB. Katrine de Place Bjørns puder, lommespejle, nøglesnore og medaljer er en sælsom blanding af retro og Liberty, rigtig fint kombineret.
Helt klart en lille perle som bør besøges, hvis man er på ø-rundtur.

7 tanker om "Sildestrøm"

 1. Kristin

  Uha fine billeder!
  Vi har været i Ålborg Zoo i dag, på vej op til Zoo kørte vi forbi en lille fræk og sej rød bil med lad.. mon ikke det er jeres?

  Svar
 2. Ida

  Kristin: Jeg er på Falster, men Mads er hjemme i Aalborg, så der er da en god chance for at han har været ude at lufte mascotten i det gode vejr :o) Hvor hyggeligt at du kunne genkende den!

  Sara: Møn er drønhyggelig og nu altså også med lækkert kunsthåndværk!

  Svar
 3. Ida

  Marian: Jeg er også vild med den gule bænk, sådan en gad jeg godt have derhjemme!
  Jeg har haft en dejlig ferie på Falster, men flyver hjem idag. – Og så kalder USA på mandag!

  Svar
 4. Ugler i posen

  Dejligt med en lille anbefaling, for vi kommer ofte til Møn og kører meget længere ud end til Stege midtby. Vi plejer dog lige at standse i byen til et par frokost-sandwich hos slagteren. Næste gang må jeg helt sikkert lige ind og kigge i Sildestrøm, imens min sandwich bliver smurt ;) Fortsat dejlig ferie til Jer! Kh. MetteSofie

  Svar

Skriv en kommentar