New York tema: Cupcakes

Enhver Sex And The City fan ved, at det er helligbrøde at besøge New York uden at spise cupcakes. Dog skulle Magnolia Bakery på Bleecker Street, hvor Carrie og Miranda spiste, være overrendt af fans med tilhørende køer langt ned af gaden, til stor morskab for de lokale. Derfor fulgte jeg i stedet anbefalingen fra Karin Gråbæks alternative New York guidebog “I Love New York”, og besøgte Billys Bakerys afdelinger i Nolita og Chelsea. Restauranterne er gennemført indrettet med 50’er interiør og pastelfarver. De fristende kager i montren matchede, og stedet blev en favorit, fordi jeg kunne få stillet min trang til de pyntesyge kager, og Mads kunne få New York cheesecake. Eneste anke var, at kagerne blev serveret på plastiktallerkener, hvilket ikke helt var i tråd med resten af oplevelsen og atmosfæren.

På W22nd street ligger specialbutikken NY Cake, som forhandler alt tænkeligt tilbehør og værktøj til kagebagning. Udvalget er helt vanvittigt, hyldemeter efter hyldemeter med kageudstikkere, cupcakeforme og sprinkles. Et rent slaraffenland! En del af udvalget kunne jeg genkende fra danske specialbutikker, men det var betydeligt billigere her. Det var selvfølgelig svært at begrænse sig, og efter 45 minutter endte jeg da også med at bruge mere end $ 75 derinde. De har en veludstyret webshop, som kan være et besøg værd på trods af det dårlige webdesign. Dog skal man være opmærksom på, at fragten er forholdsvis høj, og at der kan komme told og moms oveni.

Billys Bakerys chokolade cheesecake kunne også sagtens bruges som take away i lufthavnen inden afgang til San Francisco.

24 tanker om "New York tema: Cupcakes"

 1. Ida

  Det VAR paradis! Knap så meget for Mads. Glæder mig til at vise mine køb frem senere. Og Billys kan varmt anbefales, der var så fint!

  Svar
 2. Thehuset

  Ser da ud som om, man burde tage til NY bare for kagerne og kagegrejets skyld :) Skønne billeder! Uhhh… Kan forestille mig, at det var svært at begrænse sig :)

  Svar
 3. Dittemusen

  Wooow ! Hvilket kageeventyr, pludselig en højhellig søndag at jokke direkte ind i!

  Jeg følger dig, kageeventyret og din blog, så servér du endelig mere af det. :)

  God søndag
  Mange hilsner
  Dittemusen

  Svar
 4. Malene

  Årh manne manner, hvor jeg håber der ligger en halvkvast/lummer cupcake i kufferten til moi ;) Man kan da blive helt skeløjet af at kigge på alle de udstikkere.

  Svar
 5. Ida

  Heidi: kagerne smagte SÅ godt!
  Malene: ingen fladmast kage i kufferten, men jeg lover at bage nogen til dig! Vi ku’ også gøre det i fællesskab? Udvalget var vanvittigt, og da jeg fandt en cairn udstikker, måtte jeg selvfølgelig have den!

  Svar
 6. by Kaas

  UHHHMMM NAMME NAM hvor ser det bare vildt lækkert ud, særligt den sidst kage – jeg ELSKER chokolade ;0).

  Det ser i det hele taget ud til at du har en dejlig ferie!!!

  Kh Maria

  Svar

Skriv en kommentar