Køben-kup!

Fredag eftermiddag skulle jeg et ærinde på apoteket. I nærheden ligger en kæmpe genbrugs, som på trods af sin størrelse endnu ikke har leveret et eneste interessant køb. Sådan tegnede det også til at blive forleden, da jeg i et aflåst bur med nyindkomne ting så denne skønhed. Jeg fik overtalt ekspedienten til at lade mig kigge nærmere på den, og spurgte forsigtigt til prisen. 25 kr. blev den prissat til, og det var jeg ikke sen til at indvilge i. Jeg kunne ikke tro mit eget held, for det er efterhånden sjældent at sådanne ikoner kan findes i genbrugser og på loppemarkeder.
Købenstyle er designet af Jens Harald Quistgaard i 1954 og frem. Ideen bag var at forene produkterne til at tilberede og servere maden i. Seriens formsprog balancerer imellem praktik og æstetik, mellem kunsthåndværk og industriel produktion. En af mine absolut favoritter!

9 tanker om "Køben-kup!"

 1. Katrine

  Jeg må simpelthen vide hvor den genbrug ligger :=)
  Jeg bor nemlig selv i Aalborg og render ind og ud af genbrug uden at finde noget. Vil du ud med dit findested??

  Mvh Katrine

  Svar
 2. Ida

  Hej Katrine
  Butikken er kirkens korshærs butik i Storevorde. Det er et kæmpe sted som ligger ude i industrikvarteret.
  Hilsen Ida

  Svar

Skriv en kommentar