Farven der kom snigende

Da jeg startede med at samle gammelt sengetøj, gik jeg i en stor bue udenom det brune stof. Min retrokærlighed har sine begrænsninger, for selvom jeg elsker ting med karakter og stil fra en anden tidsalder, skal de netop fungere som islæt sammen med nyere ting, jeg gider ikke bo i en tidsbobbel. Derfor er det også kommet bagpå mig selv, at jeg oftere og oftere har hevet brune retrostoffer ned fra hylderne i genbrugsen, for brun forbinder jeg i allerhøjeste grad med en del af retrostilen, som jeg ikke brød mig om. Denne nye opdagelse har jeg ikke mindst Sarah at takke for, i hendes hjem indgår brunt stof og tapet på nydeligste vis som komplement til pastelfarverne. Super inspirerende!
Blandt mine nyeste erhvervelser er disse to sengesæt, og hvis jeg ellers nænner at klippe i dem, har jeg planer om, at de skal indgå i nogle nye puder sammen med blå, gule og lyserøde tekstiler.

2 tanker om "Farven der kom snigende"

  1. Villa Sarah

    Gud nogle skønne stoffer og tak for de søde ord. Hold op hvor det varmer…. Glæder mig til at se hvad du finder på at lave med dem… God søndag.

    Svar

Skriv en kommentar