Effektiv afstikker

Jeg er hjemme fra Falster. Steg af flyet i eftermiddags blot for at stige på det igen på mandag, når ferien i USA indledes. På vej til Kastrup fik jeg klemt 1 1/2 times shopping i indre by ind i programmet. Tiden var knap, så det blev ikke til de store indkøb, men lækre sager var der nok af. Jeg får lyst til at male væggene, tapetsere hist og her, nørkle og male gulvet turkis. Københavns små nichebutikker kan altså inspirere på en måde som ingen andre!
Jeg vil ikke knytte så mange ord til det, men bare vise lidt billeder af alt det skønne.

10 tanker om "Effektiv afstikker"

 1. Villa Sarah

  Billeder af alle de fine sager…håber du havde en god tur i Kbh, fik aldrig svaret på dit spørgsmål på min blog – beklager.
  Men håber som sagt du havde en god tur, anyways.
  God weekend.

  Svar
 2. Louise

  åhhh hvor bor jeg bare i den helt forkerte ende af landet… hvor er de hyggelige…. Og pudsigt nok havde jeg selv planlagt at ligge lidt billeder ind fra Susans shop idag… Dog lånte da jeg selv har den skønne oplevelse til gode.

  ha en super dejlig ferie.

  K. Louise

  Svar
 3. Mama Lola

  Man kan aldrig få nok billeder af de butikker – elsker at være derinde og på mandag skal jeg til frisør og mon ikke jeg lige skal et smut forbi…. specielt efter jeg har set dine billeder:)

  God ferie:)

  Svar
 4. Stina

  Sikke nogen fine butikker du har besøgt på din Kbh tur – elsker Liebe og Helbak – og bliver efter de billeder endnu mere hooked på en storbyferie…gad vide om manden min kan overtales…ellers kender jeg heldigvis en god veninde der kan.
  God tur til staterne
  Kh Stina

  Svar

Skriv en kommentar