De sidste par dage…

har jeg:
Klunset en fin Margurit stol til mit ditto bord. Så nu er der en som kan sidde ned, mens de sidste tre må tænke sig til det.
Sovet til middag i flok.
Plukket de første buketter af hortensiaerne, mine yndlingsblomster fra haven.
Taget mine nye ørestikker i brug.

Og ikke mindst pakket i stor stil. De næste 16 dage er jeg længere væk hjemmefra end nogensinde før, og jeg er klar på eventyr! (Og evt. indbrudstyve kan godt spare sig, for der er naturligvis installeret hunde/huspassere) Rigtig god sommer og på gensyn om et par uger!

15 tanker om "De sidste par dage…"

  1. Malene

    Boooorn in the USA!! Jeg er sikker på den kommer til at strømme ud af højtalerne, når I cruiser. Ha’ en kanon tur og kom hjem med en masse tips og tricks.

    Svar

Skriv en kommentar