Til en helt særlig lille pige

Idag er jeg til barnedåb hos lille Sofie. Jeg har skullet holde denne gave hemmelig længe, selvom jeg har haft svært ved at vente med at forære den væk! Når bedstevenindens lille datter skal døbes, er det selvfølgelig nødvendigt at finde på en helt særlig gave. Ideen havde jeg haft et stykke tid, og heldigvis nåede jeg at lave fadet som noget af det sidste på keramikkurset. Dekorationen er lilla, gule og lyseblå stjerner, prikker og den lille piges navn og fødselsdato. Jeg håber, både mor og datter vil synes, det er en god og ikke mindst personlig gave.

17 tanker om "Til en helt særlig lille pige"

 1. ffluwer

  Den er da super fed og personlig ikke mindst. Sådan en vil jeg da også gerne ha’ fingre i. Kunne du noget indenfor keramik, før kurset?

  Vh Karina

  Svar
 2. Ida

  Det var en fantastisk dåb, og det virkede bestemt som om gaven vakte begejstring! Nok mest hos moderen ;o)

  Karina: Nej jeg vidste intet om keramik, før jeg begyndte på kurset, men det er ret nemt at komme i gang med.

  Svar
 3. Caterina Pinzarrone

  Fantastisk god idé og virkelig flot lavet. Jeg gik til keramik der jeg var 14 og jeg lavede det absolut ikke så flot som dit :)
  p.s. tak for din hyggelige besked hos mig…

  Svar
 4. Louise

  sidder lige og læser lidt rundt i din blog. Sys nu du bor så fint… du har bare så mange flotte ting rundt omkring :-9

  Men falder jo så over det her fad, blev faktisk rørt da jeg sad og læste om det. Sikke en fantastisk gave. Ville godt nok ønske du var min bedste veninde… For sikke da en gave. Hvor er den bare FLOT.

  Go weekend

  K. Louise

  Svar

Skriv en kommentar