Student

Lillebror Sigurd, som forlængst er vokset sig mindst et hovede højere end mig, blev i tirsdags student med et flot resultat. Han har evnerne med sig, men er samtidig en slider, så det er fuldt ud fortjent. Selv sådan en hærdet storesøster som mig kan ikke lade være med at blive lidt stolt.
Idag var det tid til den traditionelle rundtur til de stolte forældre, og jeg havde givet en hånd med. Vi servede chokolade cupcakes helt enkelt pyntet med et af de gode, danske jordbær, købt ved en lille bod i vejsiden. Det sendte tankerne på langfart til ens egen studentertid, hele otte år siden er det allerede. Jeg kan tydeligt huske den høje, lettede stemning og al den umage og omtanke forældrene havde lagt i deres traktement. Man spiste til man kunne trille derfra, blot for ikke at skuffe dem. Det er også en anledning til at glædes over nogle af de kære veninder, hvis venskab kan spores helt tilbage til den tid. Forhåbentlig har lillebror tilsvarende glade minder med sig, når han engang i nat finder hjem til sin seng.

10 tanker om "Student"

 1. Fru Schou

  Stort tillykke med ham:-)
  Ja det er virkelig “trip down memory lane” i disse tider… Jeg har 10 års jubilæum… Vildt nok!
  Rigtig god weekend:-)

  Svar
 2. Annchen

  Stort tillykke med lillebroren.. Det er bare så storesøster stort når de små opnår det de gerne vil..;)
  Og sikke en lækker kage!
  KH Anne
  (Forresten lidt sjovt med jeres navne – de står begge højt på babylisten herhjemme;)

  Svar
 3. Kreativista i Boligrum

  De cupcakes ser lækre ud. Vi har også været til studenterfest i ugens løb, Jeg er stadig paf over de lækre flytte-hjemme-fra-gaver som der blev givet. Det er måske det eneste jeg har fortrængt fra den unge tid med en bajer i den ene hånd, og huen i den anden !

  Svar
 4. Ida

  Anne: Dengang Sigurd og jeg var børn var vores navne håbløst gammeldags og kun nogen man stødte på i dødsannoncer. Ihh hvor jeg drømte om et “almindeligt” navn! Men man må godt nok sige, at de er har fået en renæssance. – Og idag sætter jeg også stor pris på begge navne! Kan varmt anbefale dem :o)

  Svar
 5. Differentia

  Hej Ida!
  Et stort tillykke med bror’en din! Det ser ud til at ha’ været et fint traktement I bød på! Åh ja studentertiden er helt sikkert et minde værd!

  Mange hilsner
  Mette

  Svar
 6. Ugler i posen

  Stort tillykke med brormand. Jeg mindes min egen studentertid hvert år og kommer helt til at længes tilbage til dagen, hvor jeg var ude på studenter-ruten. Det var en af de bedste dage i mit liv. Dejlige billeder :) Kh. MetteSofie

  Svar

Skriv en kommentar