Plus på kontoen

De første feriedage er blevet udnyttet til det yderste. Ikke mindst fordi mit vikariat blev forlænget i sidste øjeblik, og jeg derfor med rette kan kalde det ferie, fremfor at have udsigt til arbejdsløshed til august. Lettelsen var stor og har fået vendt balancen på den mentale konto fra minus til plus.
1 Blomster må der til.
2 & 3 Hvilken bedre måde at starte ferien på, end et godt loppemarked i Danmarks smukkeste by, Mariager. Fundene var gode, mine favoritter er retrodåsen fra Merrild og sheriffen som er så grim, at han er sjov.
4 Jeg har for første gang eksperimenteret med hyldeblomster.
5 Nye Birkenstock = glade fødder.
6 Søndagsåbent i Ikea blev udnyttet til at købe Pågö stole til haven.
7 Endelig blev ærmerne syet på og den nye jakke taget i brug.

18 tanker om "Plus på kontoen"

 1. Binemor

  Stort tillykke med forlængelsen :)
  Amen er lopper ikke bare det mest pragtfulde man kan fylde sit hjem med!! Skøn kaffe-dåse, sådan én ala det leder jeg også efter til opbevaring af mit instant. Man har et billede af dåsen i sit hovede, mangler bare at den pludselig står foran én. Fortsat god søndag.

  Svar
 2. Marian N. Larsen

  Jeg har også de par stole fra Ikea! De er fantastiske! Min nabo synes dog, at de ligner “homo-stole”… jeg synes de ligner en million!

  Hyggeligt, at du har været i Mariager – dér arbejder jeg!

  Svar
 3. Fru Schou

  STORT tillykke med jobsituationen…:-) SÅ dejligt for dig:-) og totalt lækre sager, lige fra hyldeblomst til Sherif!!
  Jeg har birkenstock præcis magen til, de er virkelig skønne..

  Svar
 4. Ida

  Binemor: Jeg har en ret stor samling kaffedåser, de fleste af ældre dato. Men 70’er/80’er grafikken på denne har vundet mit hjerte! Held og lykke i jagten :o)
  Lis: Du kan tro, der blev pustet dybt ud! Tak for ros :o) Jakken er første forsøg på at sy tøj, og imorgen, når der er lys på himlen, forsøger jeg mig med nogle flere billeder.
  Marian: Homo stole? Jeg er fuldstændig enig med dig, de ligner dyrt design og er et ualmideligt fedt produkt fra Ikea.
  Selv arbejder jeg lige ved Mariager, nemlig i Assens.

  Svar
 5. Malene

  Åh, hvor må du være lettet, Ida!? Stort tillykke og skønt at gå på ferie med den nyhed:) Fine stole og smuk, smuk jakke!

  Svar
 6. Lis Rylander Karlsson

  Aijs, Ida! Det er jo helt urimeligt. Hvis det er første forsøg på at sy tøj, så kunne du da godt lige have gjort dig lidt umage for ikke at lave det så pænt, så man sidder her og bliver helt pinlig over ens egne første forsøg;))) OMG – det var nogle sære ting jeg fik syet.
  Glæder mig til at se mere. Jeg er jo en lille smule glad for stjerner:)

  Svar
 7. Ida

  Nina: Birkenstock er skønne, og i Århus så jeg dem i grå/sort python mønster, dem har jeg ret svært ved at slå ud af hovedet…
  Maiken: Tak :o) Det har virkelig også været et par skønne dage, ikke mindst pga. afklaring på jobsituationen.
  Malene: 1000 tak :o) Ikke mindst for de søde ord om jakken, det varmer kan du tro!

  Svar
 8. Ida

  Lis: Der er skam også fejl, især sådan nogle kiler under armene sidder ret bulet, de kan ikke tåle et close up! Men alt i alt er det gået overraskende godt. – Jeg havde jo også et mønster at støtte mig til ;o)

  Svar
 9. Ida

  Lis: Det var en jakke jeg manglede, og så var det jo bare at gå på opgaven med krum hals. Og så er den endda quiltet ;o) Men ihh hvor bliver jeg stolt over ros fra en der er så dygtig til at sy som dig!

  Svar
 10. Dankebaar

  Dejligt for dig at vikariatet blev forlænget. Det er så svært for lærere at få faste stillinger lige for tiden – SÅ uretfærdigt! Men vi må bare krydse fingre for at det snart vender, så alle læreruddannede igen kan få sig et godt, fast job. Rigtig god sommer til dig – og endnu engang tillykke. :-)

  Svar
 11. Katrine

  Stort tillykke med forlængelsen! Det er bestemt ikke nemt at være lærer i disse tider. Jeg blev heldigvis fastansat i januar, men jeg føler med alle jer, der stadig er på vikar-pinden…
  God sommer! :o)

  Svar

Skriv en kommentar