Køkkenfryd

Efter mange og lange overvejelser endte det med en hvid Kitchenaid. På den måde kan den passe til alt, uanset hvordan mine fremtidige køkkener kommer til at se ud. Mavefornemmelsen er god – jeg har valgt rigtigt.
Maskinen blev indviet her til aften med en portion chokolademums fra Leila Lindholms “A piece of cake”. Sikke en fornøjelse! Lyden alene, den svage, kraftfulde brummen…Jeg var i bagehimlen!
Idag var også dagen hvor jeg fik bekræftet, at fordelingstallet mellem bakker med danske jordbær og personer bør være 1:1. Det er om at nyde det, så længe sæsonen varer!

16 tanker om "Køkkenfryd"

 1. Blomsterpigen

  Ja, så sidder man her og venter på en invitation… Det ser jo aaaaaalt for lækkert ud! I øvrigt så synes jeg, at det er et godt valg med hvid. Jeg er jo selv fristet af alle farverne, men ved jo også godt, at jeg hurtigt bliver træt af farver og gerne vil skifte ud. Hvid derimod, bliver jeg ikke træt af, så længe det ikke er dårlig plastik, som bliver gult med tiden (fx. ækle gamle el-kedler).

  Svar
 2. Kreativista i Boligrum

  Så cool. Så smuk hvid, sikkert farvevalg og en fantastisk fremtid med dette farvevalg. Jeg overvejer den virkelig også, men det forpligter vel med en røremaskine – og min løbesæson er lige startet og er kommet for at blive!

  Svar
 3. Line

  Både kage og jordbær ser lækre ud, men stjernen i dit indlæg overstråler jo det hele :-) Tillykke med maskinen – du kan tro jeg også drømmer om sådan en! De fåes jo i så mange fristende farver, men hvid er nok et meget fornuftigt valg til sådan stykke køkkengrej, som man jo gerne skulle være glad for i mange, mange år :-) Og den er virkelig flot!

  Svar
 4. Maj♥

  Wow den er jo bare super lækker – den står også øverst på min drømmeliste! Har heldigvis fødselsdag inden aaalt for længe;)
  Fortsat god køkkenfryd!

  Svar
 5. Malene

  Misundelse er en grim ting, men ih hvor ville jeg gerne eje sådan én. Dejligt med den gode mavefornemmelse. Og du har da så ret hvad angår jordbær:)

  Svar
 6. Binemor

  Lækkert lækkert (øv for den kostomlægning) *smiler* men manden min har også haft jordbær med hjem så lækkert de skal nydes i aften når alle børn sover! Hav en fantastisk weekend.

  Svar
 7. Anne

  Hvor er den bare fin! Elsker simpelhen KitchenAids design, men jeg tror nu jeg bare for sjældent til at invistere i sådan et dyr.
  Syntes også hvid er er godt valg, selvom der er mange fristende farver.

  Svar
 8. linda;

  hvor er du heldig! jeg forstår godt, du sprudler af bageglæde. tænk på alle, de lækre meyer-agtige brød du nu kan lave – uden problemer. tillykke med den:)

  Svar

Skriv en kommentar