En weekend af den stille slags

En weekend uden de store udskejelser. Det var tiltrængt. – Skoleåret synger på sidste vers og det samme gør mine kræfter. Sommerferien venter lige om hjørnet og det skal blive saliggørende.
To aftener som fodboldenke blev tilbragt ved symaskinen med chokoladebombe og jordbær, i selskab med et “Astrid” mønster fra Stof 2000. Jeg synes nu mere, det bliver en Ida model. Der mangler blot rygmærke og montering af ærmerne, så er jeg klar til San Franciscos kølige havluft!
Lørdag formiddag kørte vi til loppemarked i Øster Hurup. Der var blevet ryddet ud i sommerhusene, og jeg kom derfra med to dueblå børnestole, en retrodug og to gamle Ball lamper i fin stand. Farven er ikke spændende, så lige nu går vores overvejelser på, om de skal have en tur med den mørkelilla, lyseblå eller knaldgule spraydåse. De skal snart sprede lys i soveværelset, hvor de små lamper er perfekte ved sengen, som står under en skråvæg.

6 tanker om "En weekend af den stille slags"

 1. Binemor

  Gul, gul, gul :)
  Havde faktisk én i orange som barn, men øv min far som ellers gemmer ALT har kasseret den(!)
  Skønne billeder fra en dejlig weekend.

  Svar
 2. Maja

  Jeg synes de er fine som de er, faktisk går de to farver rigtig godt sammen, altså farven på stolene og lamperne :)

  Svar

Skriv en kommentar