Århus i farver

Vi er hjemme fra en fantastisk tur til Århus. Anledningen var en koncert med Balkan-musikanterne med det eksotiske navn Fra de varme lande. Giv det en chance; det er musik man bliver glad i låget af og er nødt til at danse tosset til! Nattelivet lod sig ikke fange af kameraets linse, men heldigvis bød Århus også på meget mere.

Endelig blev der tid til at prøve at spise hos gastro grillbaren Oli Nico i Mejlgade 38. Der var hård kamp om bordene, og der er ingen tvivl om, at stedet har forrygende travlt sådan en fredag aften. Det er fuldt ud fortjent, de har et godt koncept, lækker mad og yderst rimelige priser. Vi kastede vores kærlighed på en af stedets franske klassikere, moulles frites, blåmuslinger med pommes frites til kun 55 kr. Oli Nico skuffede bestemt ikke, både fritter og muslinger var utroligt velsmagende. Stedet og serveringen er rustik og afslappet. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger Oli Nico!
Århus’ butikker bød også på nye produkter, som fik hjertet til at banke lidt hurtigere…

 Kombinationen af spånplade og akryllåg i denne kasse fra Base 212 er for lækker.

 Monica Petersens fine tryk er kommet på krus.

Igennem det sidste år har vi fulgt med i opførelsen af Olafur Eliassons Your rainbow panorama, og idag fik vi endelig muligheden for at komme derop. Det var en lige så stor oplevelse, som jeg havde forestillet mig, og oplevelsen af at se Århus’ tage igennem syrede farver var ret surrealistisk og legede med synssansen.

 Der blev også tid til en tur i kælderen for at hilse på Aros’ hidtil mest kendte beboer, den tvetydige og foruroligende Boy.

16 tanker om "Århus i farver"

 1. Anne

  Uhmmm det ser godt ud :)
  Århus, my home town… ihh altså.

  Og hvis I har været på Aros har I da også lige været super tæt på byens bedste galleri! ;)

  KH

  Svar
 2. by Kaas

  JEG ELSKER ÅRHUS ;0). Sikke nogle skønne billeder! Oli Nico det er alt for lækkert. Vi bestiller ofte mad derfra. Næste gang skal i prøve deres 3 retters menu. Den er også altid et hit :0).

  Jeg har en give away kørende lige nu. Måske det er noget for dig :0).

  Rigtig god pinse og tak for de fine billeder af min dejlige by :0).

  Kh Maria

  Svar
 3. Fru Schou

  Sikke nogle lækre billeder:-) Jeg får heeeelt hjemve!! Jeg er jo en vaskeægte Århuspige der har forvildet sig til Amager…
  Tak for dejlige glimt af verdens hyggeligste by:-)

  Svar
 4. heidi

  Det ser ud til at have været en fed tur!

  Men hvorfor har jeg aldrig hørt om Oli Nico!? Det er da nærmest pinligt. Der må jeg forbi snarest muligt, for det ser skisme lækkert ud..

  Svar
 5. Lou

  Hvor er det dejligt at se billeder fra sin egen by :) Jeg har stadig Oli Nico tilgode, de gange jeg har været dernede har der altid været fyldt med folk.. Og det forstår man jo godt!

  Jeg skulle sjovt nok også have været til den koncert, men så fik vi gæster.. Heller ikke skidt. Men må helt sikkert høre dem live engang!
  Rigtig god pinse :)

  Lou

  Svar
 6. Kreativista i Boligrum

  Jeg så spånkassen med neonlåget til Formland i februar. Jeg blev forelsket ved første øjekast. Synes simpelthen den er guddommelig!

  Jeg vil helt sikker prøve Olli Nico næste gang turen går til Århus. Jeg er tit forbi byen når veninderne hjemmefra skal besøges.

  Svar
 7. Ida

  Anne: Hvilket galleri er det?
  Maria: allerede kl. 18 var hovedretten udsolgt, så det var lidt utjekket. – Men vi havde nu også bestemt os for muslingerne hjemmefra!
  Heidi: Ned på Oli Nico med dig! Det var FANTASTISK.
  Lou: Sikke et sjovt sammentræf. Koncerten var rigtig, rigtig god og de fik virkelig sat gang i hele det lille spillested.

  Svar
 8. Cecilie Astrid

  Hov, hvorfor har jeg ikke hørt om den grillbar? Arbejder kun et par gader fra Mejlgade. Den vil jeg lige huske næste gang vi får lejlighed til en børnefri aften.
  Ser ud som om I har nået alt det gode på den Århustur:O)

  Svar
 9. Ugler i posen

  Det ser ud som om i havde en dejlig tur – Vi har også planer om en Århus-tur igen i år.. Og jeg har vist lige besluttet mig helt! :) Jeg har i øvrigt sendt dig et svar på din mail. Kh. MetteSofie

  Svar
 10. Maiken

  Ehj, det ser da ud til at have været en super god tur! Så altså først din sms sent og lang tid efter vi var taget hjem. Vi nåede ikke så meget, da Agnes ligesom satte dagsordenen, men jeg får da vildt lyst til både lækker mad og se Aros igen når jeg ser dine billeder. :)

  Tak for sidst i øvrigt, det var rigtig hyggeligt.

  Svar

Skriv en kommentar