Oh my darling

Fed silke, flot print, sus i skørterne, lækre detaljer og plisseringer. Opskriften på min drømmekjole. Og det bedste af det hele er, at den nu er min! Tøjkrisen til sommerens bryllup hos et vennepar er hermed på allerbedste vis afblæst.

11 tanker om "Oh my darling"

 1. Annchen

  Nej hvor er den smuk!!!
  HVor er den mon fra..? Og tror du den evt. kan rumme en lille gravid mavse – er i den grad i kjolekrise til bryllup og evt. konfi inden længe..;)
  KH Anne

  Svar
 2. Ida

  Jeg lover lidt billeder fra bryllup, men det er altså først d. 4. juni.

  Kjolen er fra en tidligere Baum und Pferdgarten kollektion, men denne model går vist lidt igen hos dem i forskellige stoffer. Jeg var helt verliebt i den i efteråret, da den var i butikkerne, men den var for dyr. Forleden var jeg så heldig at finde den på trendsales, 1000 kr billigere. Måske I andre kan være tilsvarende heldige?

  Jeg tror bestemt godt den kan rumme en gravid mave, den er meget rummelig, kun øverst på skulderpartier/brystet sidder den mere til.

  Svar
 3. Lise

  Hejsa
  Støder tilfældigvis på din blog og denne flotte flotte kjole.
  Jeg er blevet helt forelsket i den – kan du oplyse, hvad modellen hedder eller anden info? Så vil jeg forsøge at finde den.
  Inspirerende blog i øvrigt!

  Kh. Lise

  Svar

Skriv en kommentar