Mit rod og dit rod

Til den nye kommode skulle der også findes på noget nyt opbevaring af nøgler, punge og alt det andet man har brug for hurtigt at kunne lægge fra sig og lige så hurtigt finde igen. Jeg har lavet denne kasse af to papæsker som engang har rummet nogle krus. De blev limet sammen og beklædt med tapet både indvendig og udvendigt. Som prikken over i’et klistrede jeg vores navne på, med neonbogstaver købt i Butik NØ, så der er styr på hver vores rod.

10 tanker om "Mit rod og dit rod"

 1. Julie

  Hvor er den flot! Vi mangler i den grad også et sted at lægge nøgler og punge. Det flyder altid:-( Så tak for inspiration:-)

  Svar
 2. Maiken

  Super god idé og flot lavet!

  Tror bare vi skulle have en som var markant større og i flere af boligens rum, da vi vist begge har en tendens til at lægge ting fra os hvor de ikke har hjemme (og derfor bruger lang tid på at rydde op – tsk tsk!)…

  Svar

Skriv en kommentar