Mere spræl, tak!

Haves: Farvekoordineret tone i tone pude.
Ønskes: Evnen og modet til at blande stoffer og nuancer.

Jeg ved ikke om det skyldes at modet svigter mig eller om min stofsamling bare ikke er stor og varieret nok. Men uanset alle gode intentioner om vilde sammensætninger, endte jeg altså endnu engang med en pude i en stram farveholdning. Det er som om, at de forskellige stoffer ikke rigtig spiller sammen på den gode måde. –  Men det giver mig jo bare en undskyldning for med god samvittighed at udvide samlingen!

Misforstå mig ikke, jeg er godt tilfreds med puden. Men jeg lover mig selv, at den næste, jeg laver, absolut ikke må matche!

7 tanker om "Mere spræl, tak!"

 1. Linsens

  De er da rigtig flotte dine puder.
  Men jeg kender det godt med at man ikke helt tør at kaste sig ud i nogle vovet sammensætninger som man ser på andre blogs, men måske passer den stil bare heller ikke til os så!?!

  Svar
 2. Anne

  Hehe, jeg kan altså heller ikke lade være med at farvekombinere. Det andet vil ligesom ikke ske endnu. Men det ser nu godt ud :)

  KH

  Svar
 3. Kisser Laptern

  Dine puder fungerer da godt. Signalerer solbleget/gammeldags/romantisk.

  Hvordan får den mere spræl?
  Tag den kraftige blå med ind eller måske et skud gul og/eller pink?
  Og så skal man selvfølgelig øve sig.

  Jeg har smidt pudevår ud, fordi jeg kørte fast, eller fordi det simpelthen blev ucharmerende/grimt
  (Forsigtigt – brug ensfarvet.Modigt – brug mønstret.)

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  Svar
 4. Dorthe Thorup

  Jeg synes altså også det er nogle rigtig fine puder du har dig – De er ikke i nærheden af at være kedelige hverken hver sig og bestemt heller ikke sammen. At sætte mange farver sammen kan være en svær kunst, men det ser fedt ud når dem der har “evnen” og modet til det, gør det:-)

  Svar

Skriv en kommentar